Fiole pentru par cu extract de ginseng

74,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Indicatii: Fiole pentru par cu ginseng este un remediu naturist si un tratament intensiv impotriva caderii parului,  actiune substantiala si  stralucitoare asupra starii parului, regenerarea parului.

Mod de utilizare: Se spala pielea capului, se limpezeste bine si se tamponeaza cu un prosop dupa care se distribuie continutul fiolei progresiv si se maseaza usor toata suprafata capului timp de cateva minute. Se foloseste cate 1 fiola pe saptaman timp de minim 4 saptamani.

Mod de prezentare: 12 fiole a 10 ml.

Producator:Radix

Stiati ca: Chiar daca studiile specializate despre ginseng sunt recente, aceasta planta se foloseste de sute de ani. Americanii nativi cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau, alergau sau calatoreau pe o distanta mare nativii mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.Radacina de ginseng provine din China si America de Nord. De cand populatia Americii s-a departat de medicina populara, ginsengul este folosit mai mult in estul Asiei. Majoritatea ginsengului cultivat in SUA este exportat in China.
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin - barbat; seng - esenta). In China nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng.Cei care au folosit-o cu secole in urma nu au avut nevoie de studii medicale sau documentari ca sa confirme ceea ce stiau deja. Multi ani ginseng a fost cunoscut ca un remediu pentru oboseala si pentru revitalizare. Radacinile erau mestecate de oamenii care se confruntau cu efectele imbatranirii. Atat in prezent cat si in trecut era folosita pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a marit lista de boli tratate cu ginseng.
Se spune ca ginseng fortifica organismul. Aceasta afirmatie este intarita de faptul ca mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala, facandu-i mai activi. In afara de cresterea energiei, ginseng contine steroizi. Acestia sunt la fel ca cei pe care ii secreta corpul uman si de aceea ginseng este folosit de atleti.
S-a spus ca ginseng poate sa ajute sistemul imunitar in rezistenta la boli. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.
Biologic, ginseng poate sa ajute la echilibrarea metabolismului si la previnirea migrenelor. Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.
Studiile clinice au sustinut ceea ce deja se stia despre ginseng. Multi ani s-a spus ca ginseng este un afrodisiac si s-a dovedit stiintific ca intr-adevar imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale ale barbatilor si femeilor.In cultura occidentala ginseng este un tonic digestiv si un stimulant digestiv cand stresul mental sau nervozitatea au efecte asupra sistemului digestiv. Este folosit mai mult in China decat in America.

 

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru caderea parului:

FAVICOMPLEX OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

NUTRISAN R1 ŞI 2 (ceai pentru rinichi): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis (separat, din fiecare)

NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis

EXCELENT (ceai antistres): 1-2 ceaiuri/zi

FORTIFIANT C (polivitamină naturală): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai.

NUTRISALV CALC (pulbere mineralizantă): O jumătate de linguriţă de pulvis sau 2 capsule se iau cu apă sau ceai, de 3 ori/zi.

NUTRISALV EE-TO (echilibrant şi fortifiant energetic): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai sau o capsulă, de 3 ori/zi.

ARGILĂ (depurativ, mineralizant): conform prospectulu

Inainte de culcare:TONIC CAPILAR (2 în 1): Se tamponează şi se masează pielea capului, câteva minute, apoi se înveleşte capul cu un prosop.

CLISMA CU CEAI COLONSAN: conform etichetei.

 

 

Detalii

Categorii
Brand