Fitocardin

24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Acest preparat este creat pentru a asigura un ritm cardiac sanatos si pentru mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali. Fitocardin este un produs natural, cu efecte dovedite stiintific asupra aparatului cardio-vascular.
Formula sa unica are la baza traditia autohtona in folosirea paducelului, roinitei, talpa gastei si tehnologia moderna care permite extractia si dozarea exacta a principiilor bioactive. Ca urmare, extractele prezente in Fitocardin sunt de 10 ori mai puternice decat planta in sine.
Indicatii:  asigura suportul unui ritm cardiac normal , ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali , imbunatateste irigarea si oxigenarea muschiului cardiac , confera o stare de bine, calm si relaxare , contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de colesterol din sange, tonic cardiac

Compozitie: Talpa Gastei (Leonurus cardiaca), herba, extract 10:1....140 mg; Paducel (Crataegus pinnatifida), extract 10:1 din fructe cu 3% flavone....120 mg; Roinita (Melissa officinalis), herba, extract 10:1....50 mg.
Recomandari:  pentru mentinerea sanatatii muschiului cardiac , persoanelor care prezinta contractii neregulate ale inimii , pentru normalizarea tensiunii arteriale

Mod de administrare: Cate 1 cps. de 2 ori /zi, dimineata si seara, cu 20-30 min. inainte de masa, timp de cel putin 6 saptamani.
Contraindicat femeilor in timpul sarcinii si celor care alapteaza, copiilor, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare in stadiu avansat de evolutie (cardiopatii vasculare, edeme cardiace).
Continut: 30 cps