Ganoderma

Dacia Plant S.R.L
37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

 Descriere: Regina plantelor: Ganoderma (Ganoderma lucidum).       Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor şi datorită faptului că este dificil de recoltat, se cultivă. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în creştere, cu gust dulce-amăruie.Ganoderma conţine substanţe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albccumine vegetale şi germaniu organic, conform studiilor efec­tuate,  Ganoderma conţine o cantitate  de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetală din ganoderma are o valoare biologică exceptională, similară albuminei animale, fiind astfel o sursă  eficientă de proteine. 

Compozitie:extract de ganoderma 450 mg

Actiune: Ganoderma este un remediu naturist cu efect antibacterian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral,  antioxidant, antireumatic, antistres, antitrombotic, diuretic, detoxifiant, protector hepatic, expectorant,  imunomodulator, imunostimulator, tonic cardiac, hepatotonic, hepatoprotector, reglează tensiunea arterială, reglează tranzitul intestinal, funcţia pancreasului,  creşte rezistenţa la frig, stimulent imunitar, vitalizant, măreşte longevitatea, conferă protecţie contra reacţiilor adverse din tratamentele cu citostatice si de radioterapie. 

 Efecte: Ganoderma este un remediu naturist adjuvant in: infecţii recidivante , respiratorii, urinare, sinuzale,   hepatite cronice virale, afecţiuni cardiace , cardiopatii diverse, insuficienţă cardiacă,  afecţiuni  digestive, diabet zaharat, cefalee recidivantă, migrene, reumatism cronic degenerativ, insuficienţă circulatorie cerebrala şi periferica, hipercoagulabilitate sanguina, tromboflebite, sindrom posttrombotic, varice hidrostatice, tulburari psihoemotionale, depresii, anxietate, atac de panică, insomnie, tulburări de memorie, astenie fizică şi psihomentală, stress prelungit, adjuvant în boli neoplazice.

PROFILACTIC: (pentru persoanele care nu suferă de o boala anume, dar doresc sa fie în formă maximă şi să-şi menţină tonusul tineresc): 2 comprimate de 2 ori pe zi înainte de mese, în cure de 2-3 săptămâni, apoi câte 2 comprimate, o dată pe zi (în cure de până la 5-7 luni). 

Mod de administrare:Este foarte important ca planta să fie administrată constant,  pentru ca efectele dorite să apară şi să se menţină.PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi înainte de mese.PENTRU COPII ÎNTRE 7 ŞI 14 ANI: ½-1 comprimate de 3 ori pe zi înainte de mese, după vârstă şi sfatul medicului. 

Contraindicatii: Se recomandă prudentă şi ajustarea tratamentului pentru persoanele care suferă de coagulopaţii, vasculopatii, tendiţă crescută la sângerare,   tratamente anticoagulante, alergie specifică, gravide, femei care alaptează şi copii sub 7 ani. 

Prezentare:60 comprimate  +60 gratis

Producator: Dacia Plant S.R.L

Stiati ca: Ganoderma Lucidum este o specie de ciuperca populara in China si Japonia. Aceasta ciuperca este disponibila in mai multe culori, insa cea mai raspandita este ganoderma rosie. In medicina traditionala chineza, ganoderma este catalogata drept o planta superioara. Poarta si denumirea de "Regele miraculos al plantelor", sau "Ciuperca magica". Ganoderma se cultiva in special in China, Taiwan, Japonia si Coreea.In China este cunoscuta sub numele de Lingzhi si inseamna "iarba potentei spirituale". Imparatii chinezi au denumit-o "planta tineretii", "planta lui Dumnezeu" sau "elixirul eternitatii". Ganoderma este de zece ori mai puternica decat ginsengul si contine peste 200 de elemente active, benefice pentru organismul uman.Chinezii consumau ganoderma pentru proprietatile sale medicinale care imbunatateau capacitatea organismului de a se vindeca. Aceasta ciuperca minune a fost venerata de imparatii marilor dinastii chineze si japoneze, care o consumau cu ceaiuri tonice. Ganoderma este o ciuperca medicinala care contine peste 200 de elemente active, benefice sanatatii. Are un continut mai redus de apa decat alte ciuperci. Este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide. Astfel, ganoderma intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul glucidelor din organism si reduce colesterolul. Esenta ganodermica trateaza bolile de piele si ajuta la regenerarea si intinerirea tenului. De asemenea, ganoderma este si o sursa importanta de antioxidanti.  Consumul de ganoderma, sub diversele sale forme, scade colesterolul si cantitatea de grasimi din organism, reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului, scade cantitatea lipidelor din sange, stabilizeaza membrana globulelor rosii, diminueaza numarul trombocitelor si trombonilor (cheaguri de sange) si imbunatateste functia cortexului.Tot ganoderma ajuta si la buna functionare a glandelor renale, creste capacitatea de vindecare a organismului, intareste sistemul imunitar si previne senilitatea. Ganoderma este utila si pentru psihic, mentinand o stare de bine si de tinerete a organismului.Pacientii care pe langa tratamentul medicamentos au luat si suplimente de ganoderma au simtit imbunatatiri generale ale starii de sanatate. Ciuperca Magica reduce si efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive, impiedica degenerarea organelor si previne alergiile.Ganoderma este si un aliat de incredere in lupa impotriva cancerului. Consumul de capsule de ganoderma previne si trateaza cancerul, opreste metastaza celulelor canceroase si impiedica degenerarea tesuturilor. Ganoderma elimina si durerile cauzate de cancer si sporeste eficienta mediamentelor anticanceroase.