Genacol

200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:   Genacol este un remediu naturist , o formula naturala pe baza de colagen 100% pur (400 mg colagen + 10 mg vitamia C)  Genacol a fost creat pentru a ajuta persoanele cu probleme articulare. dureri de spate, dureri de umeri, de maini, solduri sau genunchi, hidrolizatul de colagen ajuta la refacearea rezervelor de colagen din organism si reducerea tuturor acestor dureri.  Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, fiind prezent in majoritatea tesuturilor din organism. El se gaseste la nivelul cartilajelor, tendoanelor, sistemului osos, la nivelul muschilor fiind totodata componenta principala din strucura pielii. 

Compozitie:   colagen 400 mg, vitamina c 10 mg

Actiune:   Genacol este un tratament naturist si singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen:   Colagenul de tip I – Oase, tendoane, ligamente și piele Colagenul de tip II – Cartilaj și structura ochilor  Colagenul de tip III – Ficat, plamani si artere  Colagenul de tip IV – Rinichi si mai multe organe interne  Colagenul de tip  V  – Cele mai multe tesuturi conjunctive, par și placenta   . Genacol prin tehnologia sa unica numita AminoLock, pe care nu o intalnim la nici un alt produs similar, face ca organismul nostru  sa absoarba moleculele de colagen atat de importante noua, in proportie de 98 % si astfel putem scapa de dureri. Acest proces imbunatateste mecanismul natural de producere a colagenului iar organismul poate sintetiza tipurile specifice de colagen in functie de nevoile sale oferind astfel un raspuns natural si eficient la imbatranirea tesuturilor.  Hidrolizatul de colagen din Genacol acţioneaza in 3 etape astfel:  Etapa de absorbtie: dupa administrarea Genacol® , hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.. Etapa de distributie:secventele de aminoacizi din hidrolizatul de colagen ,obtinute prin tehnologia Aminolock patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.. Etapa de stimulare : hidrolizatul de colagen din Genacol® stimuleaza sinteza celor mai importante cinci tipuri de colagen din organism. Genacol este un produs TESTAT clinic si EFICIENT!    

Mod de administrare    Adulti si copii peste varsta de 14 ani: 3 capsule /zi seara .Se recomanda consumul zilnic a 1,5 litri de apa. Pentru rezultate eficiente se recomanda administrarea de lunga durata (cel putin 3 luni de zile )  

Prezentare: flacon 90 de capsule 

Producator:  Sc Darmaplant SRL