Ginkoven

26,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Ginkoven este un remediu naturist care stimuleaza circulatia sangvina cerebrala.Ginkoven este un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza în sens pozitiv circulatia sangvina a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba îmbunatateste circulatia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenfleaza pozitiv memoria cât si alte funcflii ale creierului.Salix alba (salcie) este utilizatæ de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Împiedica agregarea plachetara, efect important în cazul afectiunilor cardiovasculare.Vaccinium myrthillus (afin) este bogat în glicozide antocianice cu eficacitate în afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulafliei sangvine. Îmbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil funcflionarii în conditii optime a sistemului cardiovascular.

Compozitie:extract standardizat de Ginkgo biloba, Salix alba ,Vaccinium myrtillus, Magneziu.

Actiune: Stimuleaza circulatia sangvina la nivel cerebral si periferic,imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria,este util în tulburarile (vasculare) de auz si vedere,este antioxidant, încetinind procesele de îmbatrânire.

Efecte:Ginkoven se poate utiliza ca si tratament naturist in cazul tulburarilor circulatorii atât la nivel cerebral cât si la nivelul extremitatilor membrelor,este benefic pentru persoanele în vârsta îmbunatatind capacitatea de concentrare si atentia,util în cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz.Furnizeaza energie crescând calitatea vietii!

Mod de administrare:1capsula de doua ori pe zi pana la ora 16,luate cu un pahar de apa.Se recomanda administrarea pe o durata de 2-3 luni.

Prezentare:flacon cu 40 de capsule.

Producator:FarmaClass.