Goldenseal capsule

119,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Goldenseal este un remediu naturist , un antibiotic natural si protector al mucoaselor organismului.

Compozitie/1 capsula: Goldenseal (Hydrastis canadensis)(radacina, 5% alcaloizi totali) 570mg. Alte ingrediente: geatina ( capsula), stearat de magneziu, mei.

Efecte: Goldenseal este un tratament naturist cu efect antiinfectios viral, bacterian, fungic, parazitar,  sindromul oboselii cronice , tricomoniaza ,  pneumonie ,  holera,  toxiinfectii alimentare,  giardioza,  amibiaza,  TBC,  meningita, infectie cu Helicobacter pylori; protejeaza mucoasele organismului, reduce inflamatiile însotite sau nu de secretie abundenta (faringita, laringita, gingivita, amigdalita, inflamatii ale mucoasei bucale, ale limbii (glosita), parodontoza, gastrita, sindrom de colon iritabil, boala Crohn, hepatite etanolice, rinita, sinuzita, otita, cervicita, anexita, vaginita, prostatita, dermatita,conjunctivita, keratita, etc.); imunostimulator (stimuleaza actiunea macrofagelor si a leucocitelor); complementar în tratamentele antitumorale; îmbunatateste digestia (stimuleaza secretia salivara, biliara si a altor enzime digestive); hemostatic (reduce sângerarile prin vasoconstrictie periferica); tonic venos (vene varicoase, hemoroizi); hipoglicemiant ,  dermatoprotector în alergii, psoriazis, eczeme, acnee, rani; detoxifica si îmbunatateste functiile limfei, pacreasului, splinei, vezicii biliare si ale ficatului.

Mod de administrare: câte 1 capsula de 2 ori/zi la masa, minim 1 saptamâna sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Producator: Nature s  Way

Stiati ca:   Goldenseal este o planta medicinala originara din America de Nord, radacina acesteia fiind initial folosita de Indienii din tribul Cherokee in tratarea racelii, gripei, infectiilor, afectiunilor gastro-intestinale si uro-genitale. Planta Goldenseal are un spectru larg de actiune, fiind considerata un puternic antibiotic natural, datorita componentelor sale bioactive unice: alcaloizi izochinolinici (berberine, hidrastine, canadine), biotina, uleiuri volatile, rezine, inozitol, vitamine A, C, E, minerale și fitosteroli. Berberina, din compozitia plantei este un alcaloid izochinolinic, cu numeroase efecte benefice: actiune antiinfectioasa, antiinflamatoare si imunostimulatoare. Sunt recunoscute proprietatile sale adjuvante in terapiile antitumorale, datorita actiunii distructive asupra telomerazei, enzima ce are rolul de a favoriza diviziunea anormala a celulelor tumorale, detectata in peste 85% dintre cazurile de tumori canceroase. Biotina, cunoscuta si sub denumirea de vitamina B7 sau B8, face parte din grupa vitaminelor B si are rol esential in protejarea mucoaselor organismului si in metabolismul proteinelor, al lipidelor si al glucidelor. Biotina ajuta si la metabolizarea glucozei, ameliorand simptomele in diferite tipuri de diabet. S-a remarcat de asemenea faptul ca deficitul de biotina in organism conduce la scaderea imunitatii, la aparitia starilor de oboseala si la un aspect imbatranit al pielii si parului, efect antiseptic si antiinflamator, actionand sinergic cu celelalte componente bioactive pentru asigurarea nivelului optim de sanatate a organismului, mineralele (calciu, fosfor, potasiu, mangan) si vitaminele (A, B, C, E) din compozitia plantei Goldenseal ajuta la detoxifierea organismului si la imbunatatirea functiilor ficatului, splinei, pancreasului si vezicii biliare, fitosterolii, lipide din structura plantei Goldenseal, au efect benefic in tratamentul complementar al alergiilor si al bolilor infecțioase cu Herpes simplex, Helicobacter pylori si bacilul Koch, un puternic antibiotic natural, datorita rolului sau antiinfectios viral, bacterian, fungic si parazitar, reducand patrunderea agentilor patogeni in tesuturi, prin actiunea eficienta a componentelor sale bioactive. Goldenseal ajuta la protejarea tuturor mucoaselor organismului si la reducerea inflamatiilor insotite sau nu de secretie abundenta (faringita, laringita, gingivita, amigdalita, gastrita, etc.). Pe langa rolul sau adjuvant in tratarea racelii si a gripei, Goldenseal este recomandat si in sindromul oboselii cronice, infectii cu Herpex simplex, papilomatoza (HPV), sifilis, tricomoniaza, clamidioza, gonoree, vaginita, candidoza, infectii cu Helicobacter pylori, toxiinfectii alimentare, TBC si pneumonie.