Gripalin

23,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Gripalin este un remediu natural contra raceli.Salcia contribuie la funcționarea normală a proceselor de sudorație. Echinacea și propolisul susțin sănătatea căilor respiratorii superioare și ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Lemnul-dulce ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și contribuie la menținerea sănătății cavității bucale și a gâtului.Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Compozitie:Extract de Salcie 75mg, extract de Lemn dulce 110mg, Vitamina C  60mg, extract de Propolis 50mg, extract de Echinacea purpurea 10mg.

Actiune:Gripalin se poate utiliza tratament natural deorece reduce manifestările neplăcute care afectează respirația în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere.Reducerea manifestărilor neplăcute care afectează respirația în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere.Susținerea capacității de apărare a organismului.Ușurarea respirației prin eliminarea secrețiilor bronșice.Protejarea mucoaselor căilor respiratorii superioare.

Mod de administrare:Adulți: câte 1 plic de 4 ori pe zi.Copii peste 12 ani: câte 1 plic de 2-3 ori pe zi.Se golește conținutul plicului într-un pahar, se adaugă 200ml apă caldă, se amestecă și se bea imediat.

Prezentare:20 plicuri


Producator: ALEVIA

 

Detalii