Descriere
Compozitie: Contine Epilobium parviflorum, Xanthium spinosum, alcool etilic, apa distilata.
Indicatii: Herboprostal este un remediu naturist care se poate folosi ca adjuvant pentru afectiunile prostatei: adenom de prostata, prostatita, cancer de prostata, uretrita, incontinenta urinara, infectii reno-urinare, cistite cronice, hematurie, insuficienta renala, calculoza renala si urinara.
Administrare: De regula se ia 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml , de 3-4 ori pe zi.
Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantelor. Dintre remediile din plante cu administrare orala, extractele hidroalcoolice sunt cel mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic aparand in scurt timp.
Prezentare: 200 ml
Producator: Dacia Plant S.R.L
Despre Prostata. Prostata este o glanda sexuala masculina de dimensiunea unei nuci. Aceasta se afla in partea de jos a vezicii urinare si inconjoara, sub forma unui manson, prima parte a uretrei. La nivelul prostatei pot aparea afacetiuni usoare sau grave de aparitia carora sunt vinovati mai multi factori, unii chiar genetici.
Frecventa afectiunilor prostatei creste odata cu varsta. Principalele afectiuni ale prostatei sunt prostatita, adenomul de prostata si cancerul de prostata. Cauzele acestor boli sunt multiple. Dintre acestea cele mai importante sunt infectiile urinare tratate necorespunzator, regimul alimentar, bolile cu transmitere sexuala, consumul zilnic de grasimi animale, carne rosie si produse lactate, obezitatea, diabetul, consumul de alcool si tutun, nivelul de testosteron in sange, activitatea sexuala cu partenere multiple .
Simptomele afectiunilor prostatei se manifesta diferit, in functie de fiecare afectiune in parte. Adenomul de prostata se manifesta prin dificultatea de a urina (barbatul asteapta mult pana cand incepe sa urineze), senzatia de golire incompleta a vezicii urinare, urinari frecvente in timpul zilei si noptii, retentia de urina sau blocajul urinar.
Cancerul de prostata nu prezinta simptome clare in faza incipienta si de aceea nu poate fi depistat la timp. In faza avansata, cancerul de prostata se manifesta prin sange in urina, dureri in timpul urinarii, imposibilitatea de a urina si dureri acute de spate. Prostatita este una din afectiunile prostatei care are simptome clare inca de la inceput: urinari frecvente in cantitati reduse, senzatia de arsura in momentul mictiunii, disconfort sau dureri la nivelul spatelui si testiculelor, urinarile frecvente in timpul noptii.
Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.
D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru adenom de prostata:
Dimineata:Favicomplex P (lichid enzimatic): 40 ml, de 1-3 ori/zi; Favicomplex oligosol (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale
Intre mese:Nutrisan PROT 1 şI 2 (ceai de protecţie): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2 1 linguriţă plantă pulvis (separat, din fiecare).
Nutrisan FVS 1 (ceai tonic): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă pulvis
Nutrisan PRO (ceai pentru prostată): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă plantă pulvis
Nutrisan UG (ceai pentru protecţie uro-genitală): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă plantă pulvis
Favicomplex de ienupăr: intern - 3-4 picături în ceai cald, de 2-3 ori/zi, extern - 10-15 picături în apa de baie.
Ghimpe (tinctură): 20-30 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 cps., de 3 ori/zi.
Pufuliţă (tinctură): 20 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 capsule, de 3 ori/zi.
Lemn dulce (tinctură): 30-40 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 cps., de 3 ori/zi.
Tinctură de mesteacăn: 30 de picături, de 3 ori pe zi.
Tinctură de ţelină: 20-40 de picături, de 3 ori pe zi.
Ulei de cătină: 10-30 de picături, de 3 ori pe zi.
Tătăneasă (tinctură sau ulei): conform etichetei.
Tonic GL (echilibrant glandular): 40 de picături,d e 3 ori pe zi.