Hyper bil

Hypericum Impex S.R,L
35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hypericum Impex S.R,L

Descriere

 

 Descriere:  Produsul Hyper Bil este un remediu naturist cu efecte deosebite in diskinezii biliare si in detoxifierea organismului.

 Efecte:  Produsul Hyper Bil este remediu naturist   adjuvant în: dischinezii biliare, hipercolesterolemie, constipaţii cronice, afecţiuni hepatice, calculoză biliară, ciroză hepatică.

Compozitie:  

Produsul Hyper Bil contine extract natural din: Galbenele-Calendula officinalis, Rostopasca-Chelidonium majus, Sunatoare-Hypericum perforatum, Cicoare-Cichorium intybus, Coada-soricelului-Achillea millefolium , Menta-Mentha piperita, Cimbrisor-de-camp-Thymus serpyllum, Schinel-Cnicus benedictus, Lichen-de -piatra-Cetraria islandica, Sulfina-Milelotus officinalis, Anghinare-Cynara scolymus, Papadie-Taraxacum officinale, Salvie-Salvia officinalis, Tintaura-Centaurium umbellatum, Volbura-Convulvulus arvensis, Ghintura-Gentiana asclepiadaea, Armurariu-Silybum marianum, Acid alfa-lipoic, Seleniu Y, Silimarina, L- glutation redus.

Mod de administrare: 

 

Produsul Hyper Bil pentru adulţi doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală. Pentru copii de la 6 ani în sus, doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua.  

 

Prezentare: flacon, 72 capsule  

Producator:

  

Stiati ca: Noua din zece femei, sunt purtatoare de celulita, vergeturi, cearcane, riduri. Motivele pot fi diverse: plusul de greutate, diversele inadecvari in conduita de viata.

 

 Vezica biliara are rolul de a depozita bila si sa o secrete in intestinul subtire cand este necesar. Ea are rolul de a descompune grasimile din mancare si de a stimula contractiile intestinale ce imping materiile fecale afara din intestine. Necazul este ca in timp vezica biliara poate sa devina prea congestionata cu sarurile biliare. In plus daca din nefericire vreo bacterie ajunge in vezica biliara, bila va izola aceasta bacterie formand o piatra in jurul ei.

In medicina orientala, vezica biliara este asociata cu luarea deciziilor . Cand functioneaza insuficient apar durerile de cap, incetinala, indeciziile.Vezica biliara guverneaza curajul, hotararea, fermitatea, initiativa unei persoane.Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.