Hyper Grip

Hypericum Impex S.R,L
32,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hypericum Impex S.R,L

Descriere

Descriere:Hyper Grip este un remediu naturist care este  dezinfectanta,depurativă, sudorifică, emolientă.

Compozitie: Extract natural din: Salcie-Salix alba, Trifoi-rosu-Trifolium pratense, Isop-Hyssopus officinalis, Ghintura-Gentiana asclepiadea, Echinacea-Echinacaea purpurea, Soc-Sambucus nigra, Salcam-Robinia pseudacacia, Coacaz-negru-Ribes nigrum, Tei-Tilia cordata, Urzica-Urtica dioica, Lichen-de-piatra-Cetraria islandica.

Proprietati: Hyper Grip este un remediu naturist care este  dezinfectanta,depurativă, sudorifică, emolientă.

Mod de folosire: Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 20 zile. Pentru copii de la 6 ani în sus doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală, în cure de 20 zile.

Mod de prezentare: O cutie conţine 60 capsule a câte 290 mg.

Recomandari: Hyper Grip este un remediu naturist care intăreşte imunitatea organismului, făcându-l rezistent la infecţii virale şi microbiene (guturai, gripă, faringită, laringită, amigdalită, bronşită, tuse).

Producator: Hypericum impex

Despre Echinacea . Echinacea, planta originara din America de Nord, a fost adusa in Europa spre sfarsitul secolului al XVI-lea. Planta era folosita de triburile amerindiene pentru tratarea infectiilor, a muscaturilor de sarpe sau a durerilor abdominale. In Europa a inceput sa fie folosita intens in anii 80, iar acum se gaseste in magazinele de profil sub forma de tinctura, capsule, unguent. Echinacea purifica sangele si sistemul limfatic, opreste procesele supurative, este antiseptic, analgezic, antibacterian si antiviral.
Se poate folosi pentru urmatoarele afectiuni: acneea juvenila, adenoide, afectiuni renale, biliare, respiratorii, digestive, amigdalite, angine, bronsite cronice, blefarite, cervicita, colecistita, conjunctivitele, diabet, eczeme, furunculoza, gripa, guturai, herpes, infectii ginecologice si urinare, insuficienta renala, urinara, orjelet, otita, plagi purulente, prostatite, rani, rino-sinuzite, septicemie, stomatita, tuse convulsiva, vaginita, zona-zoster.
Este poate cea mai cunoscuta planta, care reface foarte rapid imunitatea fiind indicata in orice afectiune, fara nici o contraindicatie. Este de asemenea utila chiar si in cazurile gripale. Din aceasta planta se fac foarte multe medicamente si chiar vaccinuri. Sunt cunoscute multe specii de Echinacea, dar doar 3 dintre ele – Echinacea angustifolia, Echinacea pallida si Echinacea purpurea – sunt folosite in medicina. Bastinasii le foloseau pentru multiple afectiuni, inclusiv muscaturi de insecte si de serpi otravitori. Compusii de Echinacea erau vast folositi ca antibiotic pana cand antibiotici sintetici au devinit disponibili, la jumatatea secolului al XX-lea. In anii recenti, Echinacea si-a recastigat popularitatea, probabil din cauza lipsei de medicamente pentru tratarea racelii. Toate speciile de Echinacea prezinta similitudini de baza. Toate sunt plante perene constand intr-o tulpina puternica care sustine o floare mare ca o margareta. In nuante diferite de purpuriu rosiatic, florile au centrul scos in relief acoperite cu puncte ascutite creand impresia de arici. Atat tulpina, cat si frunzele sunt acoperite cu puf. Diferitele specii de Echinacea pot fi deosebite prin forma frunzelor, inaltimea plantei si culoarea si marimea florii. Echinacea angustifolia are un gust puternic amar care produce o senzatie intepatoare cand vine in contact cu tesuturile din interiorul gurii. In medicina se folosesc numeroase parti ale diferitelor specii de Echinacea. Cel mai des se folosesc radacinile de la plantele care au cel putin 3 ani. Florile, frunzele si tulpinile pot fi taiate in timpul verii cand plantele de 2 – 3 ani sunt in plina inflorire. Adesea numite parti “aeriene” – deasupra solului-, ele sunt uscate pentru ceaiuri si extracte. Echinacea actioneaza ca un stimulent pentru sistemul imunitar prin diverse metode printre care si cresterea producerii de anumite celule albe din sange si intarirea peretilor celulari astfel incat bacteriile si virusii sa nu intre atat de usor in celule. Probabil ca este cel mai bine cunoscuta pentru prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii, precum raceli si gripe. Unele dovezi preliminare din alte studii clinice arata ca Echinacea are efecte antivirale si antifungus, contribuind la lupta impotriva infectiilor. Echinacea poate avea efecte anti-infectii si anti-inflamatorii, de aceea a fost folosita in tratarea unor afectiuni ale pielii precum eczema si psoriazis. A fost inclusa si in alte produse pentru alinarea unor afectiuni precum hemoroizi si muscaturi de insecte. Cateva dovezi actuale rezultate in urma unor studii pe animale arata ca preparatele din Echinacea pot proteja pielea impotriva actiunii soarelui.