Krill oil

42,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Kriil oil contine ulei de creveti antarctici fiind o sursa superioara de Omega 3 datorita formei fosforilate, foarte eficienta in tratarea colesterolului.Crevetii polari sunt mici crustacee ce se gasesc din abundenta in apele Oceanului Antarctic. Ei sunt aproape de finalul lantului trofic, fiind sursa principala de acizi grasi pentru celelalte vietuitoare  ale mediului marin.Krill oil este diferit deoarece are o disponibilitate marita, datorita structurii sale ce este compatibila cu organismul nostru.Are capacitatea de a stimula scaderea LDL colesterol(colesterol rau), a trigliceridelor si de a sustine cresterea nivelului HDL(colesterol bun), este folosit cu o mare usurinta de catre celulele nervoase, sustinand memoria si capacitatea de concentrare. Omega 3 este util pentru mentinerea unor valori normale ale colesterolului, promovarea unui sistem cardiovascular sanatos, stimularea imunitatii si pentru o nutritie corecta a celulelor nervoase.

Compozitie:ulei de creveti polari.

Actiune:Mentine la un nivel normal colesterolul si trigliceridele, contribuie la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. Mentine buna functionarea a sistemului nervos sio a functiei cognitive, asigura suportul organismului in timpul perioadei pre-menstruale. Reduce radicali liberi are efect antioxidant.

Mod de administrare:Adultii: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi dimineata si seara cu 20-30 minute inainte de masa, timp de 3 luni.Copii:peste 6 ani cate 1 capsula pe zi dimineata, cu 20-30 minute inante de masa, timp de 3 luni.

Prezentare:30 capsule

Proucator: Parapharm.

Detalii