Lemn dulce

Hofigal Export Import S.A
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Descriere: Lemn dulce in  infectii,virale,micotice,inflamatii,gastro,duodenale,

Compoziţie: o capsulă conţine 400 mg pulbere din rădăcină de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) şi excipienţi până la 415 mg.

Acţiune:  Lemn dulce este un remediu naturist util indicat in imunostimularea organismului, antiinflamatoare, fluidifiant al secreţiilor bronşice şi faringiene, expectorante, antiulceroase, antispastice, antiagregant plachetare, antivirale şi antimicotice,  constipatie,  uşor efect estrogenic.

Recomandări: Lemn dulce este un tratament naturist recomandat in stimulare a sistemului imun, creşterea rezistenţei faţă de infecţii virale şi micotice, în infecţii acute şi cronice ale căilor respiratorii superioare, bronşite acute şi cronice cu tuse spastică, în stări inflamatorii gastro-duodenale, ca adjuvant în regimul alimentar indicat în tratamentul ulcerelor gastro-duodenale , accelerează cicatrizarea leziunilor ulceroase ale mucoasei digestive, constipaţie, adjuvant în tratamentul tulburărilor funcţionale ce pot apărea în menopauză , depresii nervoase, bufeuri, atrofie a mucoasei vaginale,  în insuficienţa ovariană, raceli si gripa.

Contraindicaţii: Sarcină ,  alăptare. Nu se administrează mai mult de 6-8 săptămâni.

Precauţii: administrarea pe perioade prelungite 6-8 săptămâni se face numai la recomandarea medicului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.2-3 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mesele principale, cu multă apă (250 ml).Se poate administra în cure prelungite numai la recomandarea medicului.

Prezentare: 20 de capsule..

Producator: Hofigal

Lemn Dulce. Planta medicinala, subarbust, care spontan creste in zone umede, pe margine apelor, in mod special in zona Dobrogei si a Moldovei. Lemnul dulce poate atinge si inaltimea de 1,5 metri. Frunzele sunt lungi, rotunjite. Florile sunt asezate in forma de ciorchine, sunt mici ca dimensiune, de culoare violet deschis. Fructul este o pastaie dreapta de culoare bruna, cu seminte in interior. Radacina este groasa, compusa din mai multi rizomi de culoare galbena si gust dulce. Lemnul dulce contine , fructoza, amidon, zaharoza, pectine, proteine, lipide, substante minerale, vitamine (acid ascorbic, niacina, acid nicotinic, riboflavina, tiamina), glicirizina, steroli, flavone, taninuri, enzime, estrogeni, sapone, uleiuri eterice. Planta are proprietati laxative, antiinflamatoare, expectorante, fluidifiante a secretiilor bronsice, diuretice, estrogene, cicatrizante. Datorita gustului dulce-amar, lemnul dulce este utilizat si in gastronomie sau industria dulciurilor si a bauturilor.