Lotiune antiacnee cu salvie

15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Conţinutul în ulei de salvia, metionină, acid lactic şi vitamina B6 asigură preparatului proprietăţi dezinfectante, antiinflamatoare şi de reglare a secreţiei glandelor sebacee. Purifică tegumentul şi contribuie la prevenirea apariţiei coşurilor şi punctelor negre.Lotiunea antiacnee cu ulei de salvie, pentru ten gras sau mixt predispus acneei. 

Mod de utilizare: Dimineaţa şi seara se şterge faţa cu  un tampon îmbibat cu loţiune, după care se aplică crema antiacnee. Tenul îşi va redobândi aspectul curat şi sănătos.

Compozitie: Aqua, Alcohol denat., Propylene glycol, Sodium lactate, PEG-40 hydrogenated castor oil, L(+) Lactic acid, Cocamoniumcarbamoylchloride, Methionine, Pyridoxine, Salvia Officinalis oil, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinone, Parfum, Disodium EDTA.

Prezentare: Flacon cu 200 de  ml.

Producator: Cosmetic Plant

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru acnee:

Uz intern: Favicomplex P (2/3/1): 40 ml, de 1-3 ori pe zi.Tinctură de trei fraţi pătaţi: 20-40 de picături, de 3 ori pe zi.Brustur (capsule): 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Uz extern:Loţiune pentru spălare şi tonifiere (genţiană şi zinc) 2 în 1.Gel hidratant pentru coşuri (genţiană şi zinc):.Demachiant purificator.ACTIVA – soluţie pentru puncte negre.VIRGINIA – cremă uscată cu vitamina A şi E.Favi beauty (mască de frumuseţe cu argilă).Tinctură de răşină de brad: 1-2 pic., se ung coşurile de 2-3 ori/zi.