Lotiune pentru par tonifianta cu ardei iute

12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Datorita compozitiei ce cele sase extracte si tinctura de ardei iute lotiunea are rolul de activare a circulaţiei sanguine. Stopează căderea părului şi tonifică scalpul datorită acţiunii principiilor active din plante cu efect benefic în microcirculaţie. Accelerează regenerarea celulară. Are efect antiinflamator şi antipruriginos.

Mod de utilizare: Se pulverizează zilnic, dimineaţa şi seara, la rădăcina părului şi se masează scalpul. Evitaţi contactul cu ochii!

Compozitie: Aqua, Alcohol denat., Arctium Lappa root extract, Urtica Dioica (Nettle) extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) extract, Equisetum Arvense extract, Juglans Regia (Walnut) leaf extract, Betula Alba leaf extract, Capsicum Frutescens fruit extract, Salicylic acid, Resorcinol, Menthol, Parfum, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Prezentare: Flacon 150 de ml.

Producator:  Cosmetic Plant

 

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru caderea parului:

FAVICOMPLEX OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

NUTRISAN R1 ŞI 2 (ceai pentru rinichi): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis (separat, din fiecare)

NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis

EXCELENT (ceai antistres): 1-2 ceaiuri/zi

FORTIFIANT C (polivitamină naturală): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai.

NUTRISALV CALC (pulbere mineralizantă): O jumătate de linguriţă de pulvis sau 2 capsule se iau cu apă sau ceai, de 3 ori/zi.

NUTRISALV EE-TO (echilibrant şi fortifiant energetic): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai sau o capsulă, de 3 ori/zi.

ARGILĂ (depurativ, mineralizant): conform prospectulu

Inainte de culcare:TONIC CAPILAR (2 în 1): Se tamponează şi se masează pielea capului, câteva minute, apoi se înveleşte capul cu un prosop.

CLISMA CU CEAI COLONSAN: conform etichetei.