Luminita de seara

52,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Luminita de seara sursa importanta de acizi grasi nesaturati,  foarte importante pentru functionarea normala a organismului, se obtine prin presarea la rece a semintelor,  arde grasimile si reduce depozitele adipoase, ajutind la scaderea in greutate; previne depunerea colesterolului pe peretii vasculari; diminueaza dezechilibrele hormonale la femei si amelioreaza sindromul premenstrual; reduce bufeurile la femeile aflate in menopauza; creste imunitatea si grabeste vindecarea in bolile febrile; imbunatateste activitatea sistemului nervos; mentine calitatea (troficitatea si elasticitatea pielii), confera o tenta luminoasa, previne aparitia ridurilor; creste vitalitatea si rezistenta la stress.

Compozitie: luminita de seara 500 mg.

Efecte: Luminita de seara (primula)-Evening Primrose-este un remediu naturist si o sursa importanta de acizi grasi nesaturati,  foarte importante pentru functionarea normala a organismului, se obtine prin presarea la rece a semintelor,  arde grasimile si reduce depozitele adipoase, ajutind la scaderea in greutate; previne depunerea colesterolului pe peretii vasculari; diminueaza dezechilibrele hormonale la femei si amelioreaza sindromul premenstrual; reduce bufeurile la femeile aflate in menopauza; creste imunitatea si grabeste vindecarea in bolile febrile; imbunatateste activitatea sistemului nervos; mentine calitatea (troficitatea si elasticitatea pielii), confera o tenta luminoasa, previne aparitia ridurilor; creste vitalitatea si rezistenta la stress.

Recomandari: Luminita de seara este un remediu naturist si  o importanta sursa de acizi grasi nesaturati. Arde grasimile si reduce depozitele adipoase, ajutand la scaderea in greutate, previne depunerea colesterolului pe peretii vasculari, diminueaza dezechilibrele hormonale la femei si amelioreaza sindromul premenstrual, reduce bufeurile la femeile aflate la menopauza, creste imunitatea, imbunatateste activitatea sistemului nervos, creste vitalitatea si rezistenta la stres.

Mod de administrare: 2 capsule de doua ori pe zi.

Mod de prezentare: 60 capsule.

Producator: Cosmofarm

Stiati ca: Luminita de seara sau primula este o planta originara din America de Nord, raspandita insa si in Europa. In regiunea noastra ea creste pe soluri nisipoase, talazuri, malurile raurilor si in carierele de piatra. Numele plantei, luminita de seara, este dat de florile galbene si mari ce se deschid numai la lasarea intunericului . De la luminita de seara se folosesc in scop terapeutic doar semintele, care sunt in numar foarte mare in fructele plantei. Din acestea se extrage uleiul esential de luminita, extrem de bogat in acizi grasi. Este cunoscut in special pentru utilitatea in industria cosmetica datorita efectelor benefice asupra pielii. Utilizarea traditionala a luminitei de seara este veche de secole, indienii nativi folosind aceasta planta pentru tratamentul bolilor dermatologice (in special eczeme atopice), dar si pentru tratarea plagilor, a astmului sau a virozelor.

Eficacitatea uleiului de luminita s-a dovedit si in cazul durerilor si neplacerilor asociate ciclului menstrual, tot intr-un studiu. Lotul inclus in experiment a fost de 70 de femei din Marea Britanie. In urma studiului s-a demonstrat faptul ca prin administrarea zilnica a sase capsule de ulei de primula in trei prize, 67% dintre ele au scapat total de simptomele neplacute, 22% au inregistrat ameliorari considerabile, iar doar 11% nu au remarcat niciun efect.