Luteina

17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Luteina asigura protectia retinei. este un remediu naturist

Compozitie: Tagetes erecta extract (Craita, flori) 120 mg (Eq. 6 mg luteina), lactoza 210 mg.

Efecte: Luteina este un tratament naturist si o substanta din clasa carotenoidelor, este un nutrient pe care organismul uman nu-l poate sintetiza in mod natural, fiind necesar aportul din alte surse. Dupa ingestie se absoarbe si actioneaza preponderent asupra zonei oculare. Asigura protectia celulelor si membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant) la nivel ocular. Asigura protectia retinei in cazul persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului. Sustine sanatatea ochiului si a proceselor vizuale.

Contraindicatii: Persoanelor cu intoleranta pentru lactoza.

Precautii: A nu se administra copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar si nu poate inlocui un regim alimentar adecvat.

Administrare: 1 capsula pe zi cu 20-30 de minute inainte de masa.

Prezentare: Cutie 30 de capsule.

Producator:  Rota Natura

Despre Luteina. Protejeaza vederea. Unul dintre cele mai cunoscute avantaje ale acestui antioxidant este puterea de a proteja impotriva cataractei si a degenerescentei maculare. Luteina impreuna cu zeaxantina (tot carotenoid) ajuta la filtrarea luminii albastre nocive si blocheaza actiunea ei nociva asupra retinei. Protejeaza inima. Un studiu condus de Universitatea din Sudul Californiei a demonstrat ca persoanele cu un nivel ridicat de luteina nu au inregistrat nicio crestere a placii din interiorul arterelor, intr-un interval de 18 luni, spre deosebire de persoanele cu un nivel scazut de luteina. Protejeaza creierul. Expertii au numit spanacul drept unul dintre super-alimentele care iti pastreaza mintea "ascutita" pentru ca spanacul contine foarte multa luteina, care protejeaza creierul impotriva imbatranirii. Protejeaza pielea. Cercetarile au aratat ca o cantitate de 6 - 10 mg de luteina pe zi (impreuna cu alti nutrienti) poate asigura necesarul de nutrienti pentru a incetini procesul de oxidare al pielii. Lupta impotriva cancerului. S-a demonstrat ca luteina reduce numarul celulelor canceroase. Iti pastreaza plamanii "tineri". Persoanele care consuma multa luteina isi pastreaza plamanii mai "tineri" fata de persoanele care nu consuma, conform unui studiu efectuat de Universitatea din New York la Buffalo. Aceasta descoperire este importanta in special pentru fumatori. Surse excelente de luteina: Oua; Nap; Spanac; Gulie; Salata verde; Broccoli; Zucchini; Porumb; Mazare; Varza de Brussls. Toti care isi doresc sa lupte impotriva bolilor si a efectelor lasate de trecerea timpului pot adauga mai multa luteina in dieta zilnica. Daca fumezi sau consumi alcool regulat poti beneficia de protectia oferita de antioxidanti. 

Detalii

Categorii