Maca

91,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Macca  nutritiv, tonic si fortifiant. Macca este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de Macca seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive. În Peru, Macca este venerată de peste 2000 de ani. Legenda spune ca războinicii consumau Macca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incaşilor. Astăzi, Macca este cunoscută ca "ginseng peruvian". Studii recente arată că ar favorizzează libidoul, potenţa sexuală şi energia vitală . Femeile din America de Sud folosesc Macca de mii de ani pentru a-şi menţine vitalitatea, a preveni oboseala şi a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consumă Macca de la vârsta de trei ani şi rămân puternice, fertile, productive, cu au o vitalitate imensă până la vârste înaintate. Macca poate favoriza libidoul femeilor, dar pentru un rezultat maxim, trebuie consumată zilnic. Valoarea nutritiva a rădăcinii uscate este mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grâu). Conţine: 60% hidraţi de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale şi 2,2% lipide, aminoacizi,acizi graşi, vitamine şi minerale, ceea ce face ca din ce în ce mai mulţi sportivi de talie mondială să o folosească drept alternativă sigură la substanţele anabolizante. Efectul benefic al rădăcinii asupra funcţiei sexuale se datorează conţinutului mare de proteine şi substanţe nutritive vitale. O mare parte din substantele active se găsesc sub forma de aminoacizi necesari multor funcţii, inclusiv funcţiei sexuale şi de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substanţelor care transmit semnalele sistemului nervos şi joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală şi performanţa fizică în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substanţe sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente în Macca în cantităţi semnificative. Arginina este un alt aminoacid conţinut de plantă, cu rol major în susţinerea fertilităţii bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, îmbunătăţeşte funcţia erectilă şi a ovulaţiei la femei prin acţiunea a patru alcaloizi numiţi glucozinaţi. Reduce simptomele premenstruale (balonări, crampe, instabilitate emoţională), creşte fertilitatea, intensifică lubrefierea vaginală şi apetitul sexual.

Compoziţie per 4 comprimate:Maca 1000mg (Lepidium meyenii extract apos uscat 2:1 din rădăcini)

Efecte:Menţine libidoul, atracţia sexuală și energia sexuală.Revigorează și energizează organismul, ajută la reducerea oboselii și a stresului.Contribuie la funcţionarea normală a sistemului endocrin (feminin și masculin).Contribuie la diminuarea stresului și a stărilor depresive și anxioase.

Actiune:Macca se poate utiliza ca tratament naturist pentru ca menţine libidoul, spermatogeneza, funcţia erectilă și stimulează ovulaţia. Este și un puternic adaptogen și energizant; susţine capacitatea de detoxifiere a organismului.

Mod de administrare:Câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineaţa și la prânz.

Precauţii:A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în cazurile de hipo sau hiperfuncţie tiroidiană. Contraindicat în boala canceroasă localizată la sân, prostată ori endometru sau persoanelor cu predispoziţie ereditară pentru acestea.

Prezentare:120 comprimate.

Producator:  Alevia