Man

108,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Man este un remediu natural pentru performanta masculina. Noul concept MAN, prezintă cel mai puternic amestec de plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizat cu extracte cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine.

Compozitie: extract 5-6:1 din rădăcină de Maca, Brânca-ursului - 100 mg , extract 25:1 din rădăcini de Rhodiola rosea,   extract din semințe de Palmier-pitic ,     extract 7-10:1 din rădăcini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în seleniu ,drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în zinc , extract 35-40:1 din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale).

Actiune: Man se poate utiliza remediu natural  pentru creşterea potenţei şi a libidoului masculin, creşterea secretei de testosteron, spermatogeneza şi fertilitate, disfuncţii erectile, impotenţă, creşterea calităţii spermei, combaterea infertilităţii, creşterea spermatogenezei, producerea de testosteron, eliminarea în mod natural a oboselii, stres şi anxietate, disfuncţii erectile, creşterea fluxului sanguin în penis.

Mod de administrare: 1 – 3 capsule pe zi.

Prezentare: 120 capsule.

Producator: Herbagetica.

Detalii

Categorii
Brand