Maraton capsule

231,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Maraton capsule recomandat in erectii ferme de lunga durata, senzatie de tinerete si vigoare,  placere sexuala sporita.  Nu este necesara folosirea curativa, dar administrarile repetate dau efecte net superioare in timp.

Ingrediente: Extract de Muira puama 40mg, L-Arginina alfa cetoglutarat 140mg, extract ginseng asiatic 40 mg, extract de Ginseng siberian 40 mg, extract de Guarana 20 mg, extract de Tribulus terrestris 40 mg, extract de Epimedium 48 mg, extract de Polygonum multiflorum 32 mg.

Administrare: 1-2 capsule / zi intr-o singura doza cu 2 ore înaintea actului sexual, intr-o singura doza cu suficient lichid. Se poate folosi si curativ consumand o capsula zilnic. Pentru obtinerea efectului maxim se recomanda consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspat de grapefruit.

Efecte: Maraton este un remediu naturist recomandat in erectii ferme de lunga durata, senzatie de tinerete si vigoare,  placere sexuala sporita.  Nu este necesara folosirea curativa, dar administrarile repetate dau efecte net superioare in timp.

Prezentare: 20 capsule(este si varianta in cutie cu 4 capsule= 51,00lei)

Producator:  Parafarm

Stiati ca:  Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus), de asemenea, cunoscut sub numele de Eleuthero, a fost folosit de secole în Est, inclusiv în China şi în Rusia. Ingredientele active din ginsengul siberian, numite eleutheroside, sunt cunoscute pentru calitatea lor de a stimula sistemul imunitar.Utilizat în mod tradiţional pentru a preveni răceala şi gripa şi pentru a creşte energia, longevitatea şi vitalitatea, ginsengul siberian este folosit pe scară largă pe post de adaptogen, adică o substanţă ce ajută organismul să facă faţă mai bine stresului, mental sau fizic, mulându-se după nevoile de moment ale corpului.
Cele mai multe cercetări ştiinţifice cu privire la ginsengul siberian au fost efectuate în Rusia. Studiile au evidenţiat că planta acţionează cu succes într-o serie largă de afecţiuni, printre care se numără răcelile şi infecţiile virale, crescând energia şi capacităţile intelectuale. 

Despre Tribulus Terestris :Tribulus terestris este cunoscuta si sub numele de Coltii Babei, aceasta planta ayurvedica a fost folosita de secole ca tonic general si remediu pentru impotenta.Mai nou, cam toată lumea vorbeşte despre Tribulus terrestris. Una dintre categoriile de persoane care îl laudă e reprezentată de sportivi sau, în general, de persoanele care desfăşoară activităţi fizice în care doresc să se perfecţioneze, deoarece este o plantă renumită pentru că măreşte performanţele fizice, fiind un tonic general. Practic, aceasta ridică nivelul de hormon luteinizant ce stimulează producţia de testosteron (hormon masculin). De altfel, se spune că Tribulus a fost folosit începând cu anii ’70 în Europa de Est şi a fost mult timp arma secretă a culturiştilor, fiind alternativa cea mai puternică din plante pentru steroizii anabolizanţi sintetici.Beneficiile pentru culturişti constau în creşterea forţei musculare şi grăbirea recuperării muşchilor după un efort îndelungat, deoarece testosteronul ajută la sinteza proteinelor şi la balanţa pozitivă a nitrogenului.Un studiu de evaluare făcut pe atleţi pentru verificarea reacţiilor hormonale cu 750 mg/zi de Tribulus a descoperit o creştere cu 72% a hormonului luteinizant la bărbaţi.Dar este bine de ştiut că şi femeile care desfăşoară regulat activităţi fizice pot folosi Tribulus pentru îmbunătăţirea performanţelor, în special dacă ţin diete slabe în calorii.

Detalii