Menosan

41,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Menosan este un remediu naturist care amelioreaza simptomele menopauzei fiziologice sau indusa chirurgical. Contine fitoestrogeni - alternativa naturala a terapiei de substitutie hormonala. Asigura o stare de bine si imbunatateste calitatea vietii fara reactii adverse.

Compozitie:Saraca indica creste nivelul de estrogen prin continutul de fitoestrogeni (ketosterol) si reprezinta o sursa naturala de calciu.Asparagus racemosus este recunoscut pentru proprietaile de intinerire. Este sursa naturala de estrogeni (isoflavone). Are proprietati demulcente si calmante asupra mucoaselor.Centella asiatica controleaza tulburarile emotionale si are activitate anxiolitica.Inaltura stresul, oboseala, amelioreaza iritabilitatea, stabilizeaza dispozitia si imbunatateste memoria.Glycycrhizza glabra (Lemnul dulce) are rol antiinflamator, mentine umiditatea mucoasei vaginale si previne infectiile vaginale prin continutul de acid glicirizinic. Are activitate antiaterogena si trombin-inhibitoare, scazand riscul afectiunilor cardio-vasculare post-menopauza.Sida cordifolia contine fitosteroli cu activitate estrogenica ,amelioreaza mictiunile frecvente.Kukkutandatvak bhasma reprezinta o sursa bogata de calciu si fosfor, cu rol in scaderea riscului dezvoltarii osteoporozei postmenopauza.Zaharmohara bhasma contine silicat de magneziu . Reprezinta un tonic nervos si cardiac, combate palpitatiile si protejeaza impotriva afectiunilor cardiacecombate simptomele psiho-emotionale ca anxietate, depresie ,insomnie, iritabilitate, schimbari de dispozitie.

Actiune:Menosan se poate utiliza ca tratament naturist deoarece previne uscaciune mucoasei vaginale, bufeurile, transpiratiile nocturne. In perioada postmenopauzei:amelioreaza simptomele psiho-emotionale,ajuta la mentinerea greutatii corporale,scade riscul de osteoporoza si dislipidemie (boli cardio-vasculare).

Prezentare:60 tablete

Producator:Hymalaya

Detalii

Categorii