Miere de Manuka MGO 250*

165,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Mierea Manuka este un remediu naturist care datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este foarte eficace în distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene și fungice, cum ar fi: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc. Aceasta are uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii.

Compozitie: miere manuka100% mgo 250*

Recomandari:  Mierea Manuka este un remediu naturist care datorită efectelor antibiotice foarte puternice, este un medicament natural benefic în tratarea afecțiunilor gastro-intestinale: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), paraziți intestinali, gastroenterită.tratarea și ameliorarea mai multor tipuri de probleme ale aparatului respirator cum ar fi: sinuzită cronică, rinită, astm, tuse cronică/tabagică, pneumonie, bronșită cronică/acută. În plus, aceasta generează o stare de bine a organismului.Datorită proprietăților sale antimicrobiene, mierea de Manuka împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele paradontozei.Alte afecțiuni ale pielii care pot fi ameliorate și tratate cu miere de Manuka: dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec.

Administrare:  Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Producator:  Manuka Health Apiland

Prezentare: 250 gr(avem si varianta mgo 400* pret 209.0 lei 250 gr si mgo 550* pret 268,0 lei 250 gr)

Detalii