Momordica charantia

Hofigal Export Import S.A
22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Compoziţie: 1 comprimat conţine 500 mg pulbere din fructul de Momordica charantia (castravete amar)  şi excipienţi până la 900 mg.

Acţiune: Produs destinat suplimentării dietei indicate în principal pentru diabetul de tip II şi sindromul metabolic datorită proprietăţilor hipoglicemiante realizată prin intermediul polipeptidului-P cu activitate asemănătoare insulinei şi care stimulează celulele Langerhans pancreatice. Preparatul se adresează în egală măsură şi persoanelor sănătoase, cu eventuală predispoziţie la diabet, pentru scăderea riscului de apariţie a acestei boli prin menţinerea glicemiei în limita variaţiilor normale. Produsul reglează în acelaşi timp nivelul sangvin al trigliceridelor şi colesterolului, normalizează raportul LDL / HDL colesterol  scăzând astfel  riscul de aterogeneză şi implicit de boli cardiovasculare (cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială sistemică) la care contribuie şi efectul antioxidant al plantei. Are acţiune remineralizantă şi vitaminizantă, antiinflamatorie, imunostimulantă nespecifică a organismului; antimutagenică, vermifugă, antibacteriană, antioxidantă, depurativă, diuretică, stomahică, aperitivă,  laxativă, tonică.

Recomandări: Supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismelor glucidic şi lipidic (diabet zaharat tip II, dislipidemii, sindrom metabolic); stimulator al  sistemului imunitar la adolescenţi, vârstnici, fumători, alcoolici, suprasolicitare fizică şi intelectuală, surmenaj, convalescenţă după boli infecto-contagioase; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia, insuficienţă renală cronică. 

Contraindicaţii:In sarcină (are acţiune abortivă); în cursul tratamentelor de fertilitate; în perioada de alăptare (deoarece trece în lapte); la persoanele hipoglicemice; copii până la vârsta de 7 ani.

Precauţii: In perioada administrării se recomandă un examen clinic şi de laborator periodic al glicemiei şi colesterolului.La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului. Reacţii adverse: In cazuri sporadice pot să apară dureri abdominale şi diaree.

Poate potenţa acţiunea hipogliceminantă a insulinei şi a medicamentelor antidiabetice şi  acţiunea medicamentelor hipocolesterolemiante.

 Mod de administrare: Adulţi: 2 - 6 comprimate pe zi în funcţie de afecţiune şi nivelul glicemiei, sau după recomandarea medicului;Copii (peste 7 ani): 1 - 2 comprimate pe zi,  în funcţie  de    afecţiune     şi nivelul glicemiei numai la recomandarea şi supravegherea medicului.Se poate administra şi în cure, numai după recomandarea medicului.

Formă de prezentare:  Cutie pliantă conţinând 40 comprimate

Producator: Hofigal Export Import S.A

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original! A nu se depăşi doza zilnică recomandată!A se citi recomandările înainte de utilizare!A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Stiati ca:Cei cu grupa sanguina A si B sunt mai predispusi la diabetul de tip 1, cauzat de un deficit de insulina, hormon fabricat de pancreas, responsabil de patrunderea glucozei in celulele organismului. Cauza deficitului de insulina este distrugerea celulelor beta ale pancreasului, care sunt singurele celule capabile sa produca insulina. Daca aveti de gand sa folositi medicatie naturista pentru diabet, discutati cu un nutritionist pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reajustati dozele de insulina.

 

Diabeticii de tip 2 prezinta in mod caracteristic niveluri crescute de insulina in sange, dar tesuturile lor sunt lipsite de sensibilitate la insulina. Aceasta stare se dezvolta in timp si este de obicei rezultatul unei diete neadecvate. Diabetul de tip 2 este adesea observat la cei cu grupa sanguina 0 care au consumat produse lactate si produse din porumb timp de multi ani; apare si la cei cu grupa sanguina A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate. Diabeticii de tip 2 sunt de obicei supraponderali, avand adesea hipercolesterolemie si hipertensiune arteriala- semne ale unei vieti pline de optiuni alimentare neadecvate si lipsite de exercitii fizice.

 

Singurul tratament real pentru diabeticii de tip 2 este dieta si exercitiul fizic. Un complex cu eficienta ridicata de vitamine B poate, deasemenea, ajuta impotriva intolerantei la insulina.