Nikvorm

44,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Nikvorm este un remediu naturist conceput pentru eliminarea parazitilor intestinali si mentinerea sanatatii sistemului digestiv.

Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Embelia Robusta, Butea Monosperma,  Terminalia Chebula,  Mallotus Philippinensis, Sousserea Lappa

INULINA :Prezenta inulinei din Saussurea lappa la Nikvorm, in proportie deloc neglijabila de 18%, ofera plantei efecte probiotice redutabile si o eficienta sporita in domeniul terapiei sistemului digestiv (stimuleaza digestia si pofta de mancare, determina cresterea populatiei si functionalitatii bacteriilor intestinale utile si elimina populatiile bacteriene patogene si indezirabile, inhiba procesele fermentative din intestin si determina resorbtia gazelor formate, alinand durerile si eliminand flatulenta si colicile gastro-intestinale).

EMBELIA ROBUSTA: La Nikvorm avem Embelia robusta contine embelin si saruri ale acestuia a caror actiune tenicida, ascaricida si anti-giardia este confirmata stiintific si constatata usor prin eliminarea parazitilor in primele 6-24 ore de la administrarea in doza unica. Efectul Nikvorm este bland, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbtia gazelor, reducerea crampelor abdominale si a frecventei scaunelor moi sau, din contra, a usurarii eliminarii bolului fecal in cazul constipatiei - simptome comune prezentei endoparazitilor.

BUTEA MONOSPERMA: Butea monosperma Taubert din Nikvorm normalizeaza digestia, stimuleaza activitatea ficatului si-l protejeaza de agresiunile toxice, de natura virala si de procesele carcinogenetice, reduce dilatatiile varicoase ale venelor ano-rectale. Sub actiunea palasoninului din seminte, a flavonoidelor din flori si a leucocinidinei din scoarta tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri) sunt distrusi si eliminati, in timp ce pentru Ascarizi (limbrici) mecanismul de actiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului in care se dezvolta.

MALLOTUS PHILIPPINENSIS:  Mallotus philippinensis se regaseste in Nikvorm si contine cca 80% rezine, ulei gras cu 60% acid kamlolenic, taninuri, acizi citric si oxalic, malotoxin precum si 10-20% derivati ai fluoroglucinolului, compusi bioactivi specifici, pe seama carora sunt puse o serie de actiuni vizand eliminarea toxinelor din organism, distrugerea unor virusuri (herpetic), spirochete (sifilis), bacterii si fungii (Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhi, Klebsiella pneumoniae, Escheria Coli), distrugerea parazitilor externi (scabie)si interni (tenie, ascarizi, botriocefali, cestode, viermi). Nikvorm este foarte apreciat de copii datorita gustului sau agreabil.

Indicatii: Nikvorm este un tratament naturist indicat cu succes in tratarea helicobacter pylori:Giardia lamblia;Ascaris lumbricoides (limbrici)Enterobius vermicularis (oxiuri, tenie),Escherichia Coli,Candida albicans.Nikvorm este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica).

Administrare: Copii intre 1-5 ani: cate 10 ml dimineata si seara, in cursul aceleiasi zile, dupa masa Copii intre 5-10 ani: cate 15 ml dimineata si seara. Adulti - cate 30 ml dimineata si seara.

Medicamentul Nikvorm se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea medicului

Administrarea de Nikvorm pe o durata lunga este sigura si fara efecte secundare.

Prezentare: 60ml

Producator: HISHIMO PHARMACEUTICS