Omega 3 ulei pur de peste capsule

50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Omega 3 Lysi Ulei Pur de Peste capsule este un remediu naturist obtinut din materie prima de foarte buna calitate, cu un grad ridicat de puritate, folosind tehnologii de procesare de inalta performanta. Omega 3 capsule de la Lysi este un produs bogat in DHA - acizi grasi polinesaturati, EPA - acidul docosahexaenoic si acidul eicosapentaenoic. 

Recomandari:  Omega 3 ulei pur de peste capsule este un tratament naturist care contine componente care s-au dovedit a avea un important efect adjuvant in prevenirea bolilor de inima si a aritmiilor, scaderea hipertensiunii, mentinerea intr-o forma buna a articulatiilor si reducerea simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor, dar si pentru mentinerea intr-o forma optime a creierului.

Indicatii:  Omega 3 ulei pur de peste capsule este un remediu naturist  unde efectul asupra functionarii organismului uman cauzat de consumul acizilor grasi Omega-3, si in special a EPA si DHA este important. Acizii grasi Omega3 nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea consumul acestuia este absolut necesar pentru buna functionare a organismului, fiind recomandata o dieta bogata cu alimente sau prin consumul regulat de suplimente alimentare de buna calitatate care contin Omega 3. Efectul adjuvant in tratarea bolilor cardiovasculare al acizilor grasi nesaturati Omega3 se manifesta prin scaderea trigliceridelor si mentinerea nivelului colesterolului in limite normale, contribuind eficient la combaterea ingrosarii sangelui. Studiile dovedesc si efectul antiinflamator necesar bunei functionari a articulatiilor.

Ingrediente: Ulei de peste Omega 3, gelatina, glicerina, vitamina E.

Doza recomandata: pentru adulti si copii de peste 11 ani: 2-3 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

Continut: 80 cps.

Detalii

Categorii
Brand