Par si unghii

50,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Par si unghii comprimate este un remediu naturist  care contine ingrediente studiate pentru par bogat si unghii sanatoase.

Efecte:  Par si unghii comprimate este un tratament naturist care corecteaza carentele nutritive ale parului si unghiilor cauzate de deficit de vitamine si minerale, stres, deficit imunitar, dereglari hormonale, alimentatie dezordonata, boli infectioase, chimioterapie, mentine structura firului de par , protejeaza pielea si unghiile, asigura necesarul de nutrienti pentru par si unghii sanatoase, contribuie la stoparea caderii parului, ii stimuleaza cresterea, ii reda vitalitatea, stimuleaza circulatia sanguina capilara.

Recomandari:  Par si unghii comprimate este un remediu naturist recomandat ca adujuvant in combaterea matretei, pruritului, seboreei, situatiile in care parul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern, situatiile in care exista tulburari de crestere a unghiilor, unghii fragile, unghii cu aspect patat.

Compozitie:  L Metionina 100 mg, L Cistina 50 mg, Mei 50 mg, Germeni grau 50 mg, Drojdie de bere 50 mg, Vitamina B1 1,1 mg, Vitamina B2 1,4 mg, Vitamina B6 1,4 mg, Vitamina PP 16 mg, Vitamina B12 2,5 μg, Biotina 50 μg, Acid pantotenic 6 mg, Acid folic 200 μg, Zinc 4 mg, Fier 3 mg

Administrare:  1 comprimat de 3 ori pe zi in cure de minim 3 luni

Prezentare:  60 comprimate

Producator:  Alevia

Stiati ca:  Drojdia de bere este o aglomerare de ciuperci inferioare (Saccharomyces cerevisiae), de dimensiuni microscopice, dar care se comporta ca niste adevarate uzine de medicamente, ce produc aproape intreaga gama de aminoacizi esentiali, toate vitaminele din complexul B, enzime, minerale in forma asimilabila (calciu, magneziu, fosfor) si anumite oligoelemente indispensabile vietii (in special seleniu).
Poate cea mai importanta calitate a acestui supliment nutritiv este faptul ca acopera carentele de vitamine din complexul B, care, afecteaza majoritatea oamenilor. Aceasta, in conditiile in care cele noua vitamine din acest complex sunt indispensabile pentru functionarea oricarui organ sau sistem din corp. Vitamina B1 este necesara pentru sistemul nervos si cardiovascular, fiind folosita contra bolilor de inima, contra depresiei si a asteniei. Vitamina B2 este esentiala pentru piele, fiind indicata in toate afectiunile dermatologice. Vitamina B3 este implicata in procese ce tin de echilibrarea sistemului nervos, in timp ce vitamina B5 este un stimulent natural al glandelor cortico-suprarenale, marind rezistenta la infectii si la stres. Vitaminele B7 si B8 sunt implicate in metabolismul colesterolului si al proteinelor, fiind importante si pentru mentinerea sanatatii si rezistentei parului. Vitamina B9 este un elixir contra anemiei si pentru mentinerea echilibrului hormonal, in timp ce vitamina B12, care actioneaza asupra sistemului nervos, mareste puterea de concentrare, favorizeaza eliminarea unor simptome specifice stresului psihic. In fine, vitamina B15 - ultima descoperita - favorizeaza schimburile de oxigen la nivelul tesuturilor si este un remediu minune contra imbatranirii, contra infertilitatii si a bolilor hepatice. Studiile facute in Occident, mai ales in Germania, au aratat fara dubiu ca asemenea altor remedii naturale, drojdia de bere este foarte utila in tratamentul bolilor tumorale maligne,  drojdia de bere este un extraordinar ajutor pentru bolnavii de cancer care au recurs sau recurg la iradiere (cobaltoterapie).