Passiflora

Hofigal Export Import S.A
15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Compoziţie: O capsulă conţine pulbere de passiflora  370 mg şi excipienţi până la 400 mg.

Acţiune: Passiflora este un remediu naturist , un supliment alimentar cu proprietăţi sedative, hipnotice, antispastice, astringente, diaforetice, vasodilatatoare, acţiune hipotensivă moderată,  favorizează inducerea unui somn normal, odihnitor iar la trezire nu se constată o stare de somnolenţă sau depresie neurologică şi mentală (nu apar stări de ameţeală, confuzionale, de stupoare sau melancolie).

Recomandări: Passiflora este un tratament naturist care asigură aportul de substanţe bioactive cu efecte benefice  în stările de insomnie cu dificultatea inducerii stării de somn, în stări de iritabilitate, palpitaţii,  tahicardie, senzaţie de anxietate, nevralgii, sindrom de vezică urinară iritabilă (senzaţii frecvente de micţiune imperioasă), dureri şi stări de tensiune psihică şi iritabilitate premenstruală, dureri lombare.  

Contraindicaţii: Gravide, lehuze,  copii până la 12 ani, persoane cu alergie dovedită la passiflora.

Reacţii adverse: Rareori pot să apară simptome ca: dificultăţi în respiraţie sau senzaţie de apăsare în gât şi piept, dureri toracice sau urticarie, erupţii cutanate, prurit şi tumefacţie cutanată, vasculite de natură alergică.

Precauţii: Capacitatea de conducere de autovehicule este limitată (pot să apară în unele cazuri stări de somnolenţă în perioada administrării).  

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Adulţi: 2 capsule de 2 ori pe zi, în timpul meselor.

Copii peste 12 ani şi adolescenţi: 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul meselor (numai la recomandarea  medicului).

Nu sunt restricţii privind durata de administrare, deoarece nu se semnalează apariţia dependenţei.

Producator: Hofigal Export Import S.A

Despre Passiflora. Passiflora este o planta cataratoare, care creste mai ales in zonele tropicale umede din America de Sud si Centrala, unde tulpina sa atinge dimensiuni impresionante, de pana la 9 metri lungime.Passiflora are darul de a trata cu succes insomnia, regland intr-o maniera eficienta somnul.Tulburari digestive pe fond de stres si foarte multe afectiuni digestive, cum ar fi dispepsia, gastrita hiperacida, colita de fermentatie, sindromul colonului iritabil, pot fi prevenite (inclusiv recidiva lor), prin tinerea sub control a nivelului de stres psihic.

O cura cu pulbere de Passiflora, din care se iau cate 2 capsule, de patru ori pe zi,va imbunatati somnul si capacitatea de relaxare, ajutand la prevenirea acestor tulburari digestive, care apar pe fondul tensiunii psihice.Dureri menstruale, sindrom premenstrual - o cura de o luna, timp in care se iau 2-3 g de pulbere de Passiflora pe zi, previne aparitia starilor de iritabilitate si oboseala dinaintea menstrelor. Acelasi tratament este util si pentru a evita menstrele dureroase, cu spasme uterine si stari anxioase sau depresive.Tulburari specifice premenopauzei - de la primele simptome ale instalarii menopauzei, este utila inceperea unei cure cu pulbere de Passiflora, din care se iau cate 8 capsule zilnic, pe o perioada de 60-90 de zile. Cura cu Passiflora previne aparitia starilor de nervozitate sau anxietate, a tulburarilor de ritm cardiac si a puseelor de hipertensiune din perioada de debut a menopauzei.Infarct miocardic - Passiflora reduce cu aproape 40% predispozitia spre infarct. Mai mult, in combinatie cu Paducelul (Crataegus sp.), Passiflora creste capacitatea de efort, usureaza respiratia si imbunatateste calitatea vietii cardiacilor. Se administreaza cate 3 g de Passiflora si 3 g de Paducel, sub forma de pulbere, vreme de 60 de zile, cu 20 de zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.