Pastura

47,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Albinele aduc polenul în stup şi il introduc în celula fagurelui unde, este combinat cu puţină miere şi diverse enzime, după care, celula este sigilată cu ceară.Aici, sub influenţa microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură. Păstura are astfel însuşiri mai valoroase decât polenul, datorită conţinutului ridicat de zahăruri simple, vitamine (A, B, C, E şi K), acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), fiind utila in prevenirea si tratarea anemiilor. Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, care fac din acest produs apicol o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si buna-stare generala.

Compozitie:pastura

Actiune:Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, asigurand o bună funcţionare a ficatului si contribuind la detoxifierea organismului. De asemenea ajuta la reducerea colesterolului din sange, fiind indicata si persoanelor cu probleme circulatorii sau celor care sufera de ateroscleroza. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de Păstură în afecţiuni urinare si ale prostatei.

Mod de administrare:anemii / cresterea rezistentei organismului - 10g/zi timp de 90 de zile,afectiuni intestinale / colite - 10g pe zi timp de 60-90 zile,afectiuni hepatice acute sau cronice - 20g/zi in una sau doau reprize la 30-45 de minute dupa masa timp de 90 ze zile in caz de afectiuni hepatice severe se poate administra 30g pe zi.

Prezentare:100 g.

Producator:Onedia.


Detalii

Categorii