Pectoralis - Dr. ANGELA HAGAR HIMOVITH

44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Tinctura Pectoralis Canadian Sweet Extract este un remediu naturist care ajuta in afectiuni ale aparatului respirator, curata plamanii fumatorilor, afectiuni tumorale ale plamanilor, raceli, gripa, expectorant, detoxifiant, bronsita, astm bronsic si nu numai.

Ingrediente: foeniculum vulgare 0,007 kg; mentha piperita 0,007 kg; achillea millefolium 0,003 kg; xanthium spinosum 0,003 kg; eryngium planum 0,003 kg; populus nigra 0,002 kg; apa minerala plata 0,075 l; alcool etilic 0,025 l. Nu contine coloranti, conservanti, arome sintetice, lactoza, gluten.

Actiune: Tinctura Pectoralis Canadian Sweet Extract este un remediu naturist care creste rezistenta organismului infectiilor sistemului respirator, imunostimulator, detoxifiant, antioxidant-neutralizeaza radicalii liberi. Tonic al sistemului respirator. Depurativ, previne toxicitatea plamanilor cauzata de aerul poluat. Expectorant si antigripal. Antiviral, antibacterian, fluidifica secretiile bronhice, are proprietati emoliente. Antiseptic al cailor respiratorii, antispasmodic, antitusiv. Rol de protectie pentru o respiratie sanatoasa. 

Contraindicatii: copii si femei insarcinate.

Mod de administrare: 20 ml de 4 ori pe zi dizolvat in 100 ml apa plata sau ceai.

Mod de prezentare: sticla 200 ml.

Producator: DR Himovith Products SRL

Pentru afectiuni grave, produsele Secrets Herbs se asociaza intre ele,  in diferite proportii, in functie de gravitatea bolii. In cazul comenzilor  beneficiati de o schema de tratament si o schema de regim, personalizata in functie de boala si grupa sanguina a bolnavului. Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Despre Astmul Bronsic. Este o boala care afecteaza bronhiile. Bronhiile sunt ramificatii ale traheei ce conduc aerul spre alveolele pulmonare. La astmatici, bronhiile se ingusteaza astfel incat apar dificultati in circulatia aerului atat la inspiratie cat si la expiratie. Mai multi factori pot fi la originea acestei afectiuni: fibrele musculare situate in jurul bronhiilor se contracta ("spasm" bronsic) , mucoasa este iritata si se congestioneaza , in interiorul bronhiei se acumuleaza mucus anormal de vascos. Caracteristic astmului este rolul important jucat de contractia musculaturii bronhiilor. Spasmul dispare in cateva minute dupa inhalarea medicamentelor specifice, iar circulatia aerului in bronhii este net ameliorata. Acest fapt confirma diagnosticul de astm alaturi de alte teste functionale pulmonare. La majoritatea copiilor bolnavi de astm si la aproape jumatate din adulti cauza bolii este o alergie la unele substante prezente in aer. Reactia alergica provoaca inflamarea mucoasei bronhice prin vasodilatatie si secretia in exces a mucusului si conduce progresiv la contractia muschilor bronsici. In plus, sunt eliberate o serie de substante, cum ar fi de exemplu histamina, care declanseaza contractia bronsica. Restul pacientilor cu astm bronsic au alte cauze de declansare a crizei, nealergice, dar in final se declanseaza acelasi tip de fenomene inflamatorii, care au aceleasi consecinte. Astmul este boala cronica cea mai raspandita la copii. In cursul ultimilor 50-100 de ani a avut loc o crestere sensibila a numarului de cazuri de alergii si astm. Nu se cunosc cauzele. Factorii de mediu si modul de viata se pare ca au o anumita influenta. Predispozitia la alergii si la astm este ereditara, boala aparand deseori la mai multi membrii din aceeasi familie. Totodata este probabil ca mai multe gene sa fie responsabile de aceasta predispozitie si ca factorii de mediu sa joace un rol important in aparitia bolii. Tratamentul astmului consta in: evitarea inhalarii de alergeni , tratamentul inflamatiei bronsice , tratamentul spasmului bronsic.