Polen granule

25,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Polenul este un remediu natural care are un efect benefic asupra organismului.polenul este considerat un produs alimentar complet care conţine 22 de nutrienţi: aminoacizi (metionină, valină, cistină, glutamină etc.), vitamina A, B1, B2, B5, C, D, E, lecitină, minerale indispensabile precum fierul, magneziul, enzime, flavonoizi, substanţe antibiotice, grăsimi, carbohidraţi (30%-45%).

Compozitie:polen granule.

Actiune:Polenul se poate utiliza ca remediu natural pentru ca înlătură surmenajul fizic şi intelectual; reduce nervozitatea, iritabilitatea, redă calmul;combate anorexia, mărind pofta de mâncare; accelerează funcţiile ficatului şi ajută implicit la detoxifierea organismului;dizolvă calculii biliari; reglează funcţiile gastrointestinale, fiind eficient în constipaţie;întăreşte sistemul imunitar; depurativ, diuretic;stimulator al funcţiei sexuale; antigutos, antireumatismal.

Mod de administrare:Se recomandă consumarea unei linguriţe înaintea fiecărei mese. Se fac cure de 60 de zile care se repetă de două ori pe an. Nu este recomandat persoanelor alergice la polen!

Prezentare:220 g.

Producator:Parapharm.

Stiati ca:Polenul este un ingredient extrem de bogat in vitamine, proteine, acid folic, hormoni si contine toata gama de aminoacizi necesari organismului. Mai mult decat atat, polenul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sanatoase si puternice produse oferite de natura, fiind utilizat cu succes, timp de mii de ani, ca supliment alimentar.Polenul este acea pulbere care se gaseste pe stamina (organul barbatesc de reproducere) florilor care se aduna pe picioarele albinelor atunci cand acestea merg din floare in floare in cautarea nectarului. Acestea aduc polenul in stup de unde este colectat de apicultori. Acesta contine o serie incredibila de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, co-enzime, hormoni si proteine, extrem de benefice sanatatii omului. De asemenea, polenul este deosebit de bogat in vitaminele B, C, E, dar si antioxidanti, inclusiv seleniu si beta-caroten.Polenul reprezinta una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, atat cantitativ, cat si calitativ. Toti aminoacizii esentiali sunt prezenti in polen. Mare parte dintre proteinele polenului sunt sub forma de aminoacizi, adica direct absorbabili in tubul digestiv, fara a mai necesita vreun efort digestiv. Continutul ridicat de proteine impune o mica precautie la administrare, necesara pentru confortul pacientului. Proteinele, odata ajunse in stomac, stimuleaza secretia gastrica. Din acest motiv, daca persoana nu a mancat nimic, daca are deja o sensibilitate gastrica si este incepatoare in folosirea polenului, poate aparea o senzatie de arsura; manifestarea este mai frecventa daca se foloseste polen uscat. Spre a evita aceasta neplacere, este indicat ca cei care nu au mai luat polen, atunci cand incep administrarea lui, pentru o vreme sa il ia dupa ce au mancat si sa inceapa cu doze mai mici. Daca a trecut o vreme si s-au obisnuit, pot trece la administrarea pe stomacul gol, adica asa cum el se absoarbe cel mai bine. Chiar si cei care au avut gastrite sau ulcere isi pot permite acest lucru, intrucat polenul crud hraneste si intretine mucoasa gastrica.