Polygemma 2

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Polygemma 2 este un remediu naturist care susţine buna funcţionare a vezicii biliare.Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Rozmarin, muguri de Arţar şi Frasin

Compozitie:Extractul din muguri de Arţar susţine buna funcţionare a vezicii biliare şi a căilor biliare, ca antiinflamator la nivelul colecistului (modifică compoziţia bilei şi reduce astfel formarea calculilor biliari),are efect hipocolesterolemiant. S-a constatatcă potenţează efectele gemoterapicelor.cu care se asociază.Extractul din mlădiţe de Rozmarin este coleretic şi colagog, drenor hepato-biliar, hipocolesterolemiant, antiinflamator, antialergic, activator metabolic (cu excepţia metabolismului glucidic) şi puternic antioxidant.Extractul din muguri de Frasin este introdus în formulă pentru efectul său drenor biliar şi renal, susţinând eliminarea la nivel renal a produşilor de catabolism.

Efecte:Îmbunătăţeşte producţia de bilă şi fluxul biliar.Reduce tendinţa de formare a calculilor biliari.Activator metabolic cu efect puternic antioxidant.Susţine eliminarea eficientă la nivel renal a produşilor de catabolism.Ajută la menţinerea unui nivel normal al lipidelor din organism (colesterol, trigliceride).Pentru persoanele cu sensibilitate la acest nivel se recomandă cure periodice.

Actiune:Polygemma 2 se poate utiliza ca tratament naturist pentru:digestie,tulburari digestive, Greturi, Litiaza biliara, Digestie lenta, Colica biliara, Dischinezie biliara (fiere lenesa).

Mod de administrare:Adulţi: câte 2 ml o dată pe zi, dimineaţa, diluaţi în puţină apă, înainte de masă. Nu se administrează seara, după orele 18, datorită acţiunii stimulante cerebrale.În cazuri acute se poate administra de 2 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continuă cu doza standard cel puţin 7 zile.În cazuri cronice sau recidivante se recomandă cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie

Prezentare:50 ml.

Producator: Plant Extrakt