Polygemma 4

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Tinctura Polygemma 4 ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile.

Compozitie: 100 g contin:extracte gemoterapice din :muguri de Carpen-Carpinus betulus MG(1:20)20g,muguri de Mesteacan pufos-Betula pubescens MG(1:20) 10g,muguri de Arin negru-Alnus glutinosa MG(1:20)10g,muguri de Coacaz negru-Ribes nigrum MG(1:20)10 mg.Contine 30% vol.alcool etilic de cereale si 42%glicerina.

Actiune:Extractul din muguri de Carpen are efect benefic asupra sinusurilor nazale si paranazale, având actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta. Extractul din muguri de Coacaz negru este gemoterapicul cu actiune antiinflamatoare si antialergica, ce se comporta ca un “cortizon natural”.Extractul din muguri de Mesteacan pufos, pe planul reactiei inflamatorii, actioneaza în faza de inflamatie exudativa (prima etapa a unui proces inflamator), având si o puternica actiune drenoare (stimuleaza procesele catabolice). Extractul din muguri de Arin negru are actiune antiinflamatoare generala, fiind activ în toate sindroamele sau sechelele inflamatorii de la nivel de mucoase.

Efecte: Combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile.

Mod de administrare: Adulti si copii peste 7 ani:cate 1 ml de 2-3 ori pe zi diluat in putina apa,inainte de mese.
In faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi,timp de o zi,apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile. In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitate de repetare la nevoie. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare:sticla 30 ml

  Producator:Plant Extrakt.

Siatica:Extractul glicerohidroalcoolic obţinut din muguri de carpen acţionează la nivelul:aparatului respirator, măduvei osoase,ficatului.Se utilizează ca adjuvant în:afecţiuni respiratorii (rinofaringite, traheite, bronşite, traheo-bronşite, complicaţii pulmonare, tuse spastică), sinuzite cronice, trombocitopenie,supradozare cu anticoagulante,colon iritabil, colite, enterocolite,insuficiență hepatică.

 

 

 

Detalii