Propolis glicolic

Laboratoarele Favisan
12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Nou: Extractul de propolis fără alcool a primit medalia de argint la Concursul de Invetică IWIS 2011 Varşonia pentru proprietăţile sale antioxidante.

Descriere: Propolis glicolic fara alcool este un remediu naturist care creste imunitatea organismului.

Compozitie: Propolis, propilenglicol. Nu contine alcool, poate fi utilizat fara restrictii de copii si persoane carora alcoolul le este contraindicat.

Efecte: Propolis glicolic este un tratament naturist care reduce procesul inflamator, protejeaza organismul de bacterii, virusi, fungi, paraziti, radicali liberi, stres, tumori; mentine echilibrul sistemului nervos, sanatatea vasculara, hepatobiliara, ganglionara, genito-urinara.

Administrare: 20-30 picaturi de 3 ori pe zi pe paine sau cu apa, cu 30 de minute inainte de mesa. Se poate folosi si extern, se ung de 2-3 ori pe zi locurile bolnave (arsuri, cosuri, noduli).

Prezentare: Sticla 30 de ml.

Producator: Laboratoarele Favisan

Stiati ca: Atunci cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.