Pulbere de scoica verde

35,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Pulbere de scoica verde remediu naturist util pentru dureri articulare,  degradarea aparatului locomotor ,  pentru sportivi sau cei care fac munca fizica grea, repara structurile articulare si intervertebrale distruse

Compozitie: praf de scoica verde (perna canaliculus) 500mg, gelatina, glucozamin 16.0mg, omega 3 10.66mg.

Recomandat: Artimun este un remediu naturist util pentru dureri articulare,  degradarea aparatului locomotor ,  pentru sportivi sau cei care fac munca fizica grea, repara structurile articulare si intervertebrale distruse.

Indicatii: Artimun este un tratament naturist indicat ca analgezic, antiinflamator, antioxidant

Mod de administrare: 1 capsula/zi.

Contraindicatii: nu sunt la doza recomandata

Prezentare;30 capsule

Producator:Herbavit 

Despre Sistemul imunitar . Sistemul imunitar (din lat. imunis = liber, curat) este un termen folosit în biologie pentru definirea mecanismelor de apărare ale organismelor vii față de agenții patogeni. Acest rol de apărare este important pentru menținerea sănătății organismului, în cadrul raporturilor sale multiple cu mediul înconjurător, unde este supus continuu influenței factorilor externi. Toate organismele vii dispun de un astfel de sistem de apărare, dar sistemul imunitar este cu atât mai complex cu cât organismul considerat este mai sus situat pe scara evoluției biologice. În mod normal, sistemul imunitar caută îndepărtarea sau distrugerea corpurilor străine nesănătose sau nefavorabile sănătății sale, pătrunse în organism (agenți patogeni), cât și distrugerea unor structuri proprii dăunătoare, alterate. Agenții patogeni care pot pătrunde în organism, generând reacții ale sistemului imunitar, pot fi: substanțe biologice, organisme infracelulare , organisme monocelulare sau organisme pluricelulare. Structurile proprii cu modificări anormale, care sunt recunoscute și distruse de sistemul imunitar, includ celule tumorale, celule cu defecte sau moarte.

Toate elementele Sistemului Imunitar conlucrează intr-o coordonare perfectă a unui mecanism infinit mai subtil decât suma parţilor sale componente.

Sistemul nostru limfatic include componente esentiale ale sistemului de aparare. Limfa este un lichid apos care umple spaţiile dintre ţesuturi şi are o structură asemanătoare plasmei din sânge. Se prezintă o reţea vastă de canale colectoare (vase limfatice) cu misiunea de a drena deşeurile şi rezidurile deversate din „bucătăria” si „baia” fiecarei celule a organismului; este un fel de „gunoier” al corpului.