Redigest Plus

Hofigal Export Import S.A
23,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

         

Descriere: Redigest Plus previne formarea calculilor biliari si renoureterali, reglator al proceselor de digestie si absorbtie, hipocolesterolemiant si hipoglicemiant, detoxifiant(favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele), produsul nu interactioneaza sau interfereaza cu actiunea altor medicamente.


Compoziţie: Comprimate acoperite conţinând un amestec de concentrat de armurariu şi cuticulă stabilizată de pipotă de pasăre. Produsul conţine aminoacizii esenţiali şi neesenţiali necesari sintezei proteice în organism, enzime cu activitate proteazică şi unele flavone.

 

Actiune: Produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile hepatoprotectoare, antiinflamatoare si antiseptice  la nivelul tubului digestiv si al organelor anexe, reglator al motilitatii tubului digestiv si al colecistului, efect litolitic, previne formarea calculilor biliari si renoureterali, reglator al proceselor de digestie si absorbtie, hipocolesterolemiant si hipoglicemiant, detoxifiant(favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele), produsul nu interactioneaza sau interfereaza cu actiunea altor medicamente.

 

 

Adjuvant în distrofii, caşexii, rectocolită ulcerohemoragică, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicaţii medicamentoase.

 

Indicat şi la persoane imobilizate timp îndelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.

 

Contraindicaţii: Nu sunt semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

 

Precauţii: La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Adulţi:

-Doza de atac: 2 comprimate  de 3 ori pe zi cu jumatate de oră înaintea meselor;

-Doza de întreţinere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (înaintea meselor  de  prânz şi  seara);

Pentru afecţiunile cronice tratamentul se face în cure de câte 3 săptămâni cu pauze de 3-5 până la 10 zile. Se recomandă cel puţin 2 cure consecutive şi apoi tratament de întreţinere.

Copii:

1-3 ani: jumătate de comprimat de 3 ori pe zi;

3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Producator:  Hofigal

 

Formă de prezentare: 40 comprimate acoperite

A se citi recomandările înainte de utilizare!

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!