Reglacid

Hofigal Export Import S.A
21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Descriere:Reglacid pentru combaterea hiperacidităţii gastrice şi ameliorarea tulburărilor funcţionale metabolice consecinţe ale suferinţei cronice a tractului digestiv.

Compoziţie: o capsulă de 400mg conţine un amestec de pulberi prelucrate  din fructe de cătină (Hippopha rhamnoides L.), cuticulă din pipotă de pasăre, floare de muşeţel (Matricaria chamomilla L.), sunătoare (Hypericum perforatum L.), amarant (Amaranthus caudatus L.), uleiuri volatile de cimbru (Thymi aetheroleum), levănţică (Lavandulae aetheroleum) şi excipienţi.

Acţiune: produs destinat suplimentării dietei pentru proprietăţile: antiseptică, antiinflamatorie la nivelul tractului gastro-intestinal; de ameliorare a simptomatologiei din unele afecţiuni gastro-intestinale şi de scădere a riscului de apariţie a unor complicaţii şi de evoluţie către forme mai severe; produsul reglează aciditatea gastrică, mbunătăţeşte digestia, protejează mucoasa gastro-intestinală şi stimulează regenerarea ei; depurativă, uşor laxativă şi diuretică.

Efecte: asigură aportul de substanţe bioactive din amestecul de plante şi complexul de aminoacizi şi enzime proteazice din cuticula de pipotă de pasăre cu efecte benefice in regimul alimentar indicat in bolile de stomac şi intestinale, al refluxului esofagian, a unor stări toxice şi alergice, a dismicrobismului intestinal şi al indigestiilor acute. Pentru combaterea hiperacidităţii gastrice şi ameliorarea tulburărilor funcţionale metabolice consecinţe ale suferinţei cronice a tractului digestiv.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu inlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Adulţi: 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu 10-15 minute inainte de masă sau la recomandarea medicului in funcţie de stadiul şi natura afecţiunii digestive.

Mod de prezentare:cutie cu 60 capsule

Producator; Hofigal