Sampon impotriva caderii parului

Laboratoarele Favisan
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Sampon impotriva caderii parului cu ginkgo-biloba este un remediu naturist pentru par.

Compozitie:apa,ginko biloba,unt de cacao

Efecte: Samponul este un tratament naturist care datorita compozitiei samponul curata usor , in profunzime, intesifica activitatea bulbului pilos. Fitocomplexul nutritiv din ginkgo-biloba intareste radacina parului, asigura o igiena blanda, eficienta a firului de par. Stimuleaza circulatia capilara si reface structura firului de par. Are efect balsamic, parul devine moale, lucios, usor de pieptanat.

Recomandari: Samponul caderea parului este un tratament naturist  indicat pentru par fragil cu dendinte de cadere si rupere.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se maseaza usor. Dupa 3minute se clateste si se repeta procedeul. Ultima clatire se face cu apa acidulata, prin adaos de 1-2 linguri de otet sau suc de loamaie.

Prezentare: Flacon 250 de ml.

Producator: Favisan

Stiati ca: Exista pe lumea aceasta o planta medicinala care anual salveaza zeci de milioane de vieti. Da este Ginko Biloba. Cum? Prin extraordinarele sale calitati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Interesant este ca aceeasi planta ne face mai inteligenti, mai atenti, ne ajuta sa ne pastram tonusul psihic si sa depasim pasele depresive, fiind de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului si a bolilor produse de iradiere. Adevarata fosila vie, acest arbore este un supravietuitor miraculos al unei lumi disparute, urmas al unei plante care a trait pe acest pamant acum 270 milioane de ani.

Iar aceasta nu este totul, ginkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani. Calugarii budhisti, carora li se datoreaza supravietuirea acestui arbore in ultimele secole, considera ca ginkgo biloba este o incarnare a unor entitati divine in lumea oamenilor. Spre deosebire de ceilalti copaci, la aceasta specie exista "arbori-barbati" si "arbori femei", fiecare exemplar avand sexul diferentiat, intocmai ca la oameni. Insa atat arborii de ginkgo - barbati cat si cei femei au niste calitati deosebite.Aproape toate partile plantei, adica scoarta, mugurii, frunzele si fructele, au demonstrat proprietati medicinale deosebite, insa de departe cele mai utilizate si mai studiate sunt frunzele de ginkgo biloba. Culegerea lor este o operatiune foarte delicata, deoarece trebuie surprins exact momentul cand acestea capata o culoare galbena intensa (fara insa a bate deloc spre ruginiu), semnul unei bogatii extraordinare in niste principii active, numite flavonoide, care au efecte antioxidante foarte puternice. Mai mult, culegerea acestor frunze trebuie facuta in momente cu soare si cu caldura cat mai mare, asa incat aceleasi frunze sa aiba si un continut ridicat de principii active aromatice (terpene), care au efecte anticoagulante si vasodilatatoare.
In Romania, acest arbore aclimatizat din China este o adevarata raritate, existand la nivelul intregii tari doar cateva zeci de exemplare. De aceea, culegerea frunzelor sale din flora noastra este practic imposibila. In schimb, el este intens cultivat si recoltat in tari cum ar fi China, Franta, Japonia, Coreea. In prezent, la noi in tara se gasesc zeci de produse pe baza de ginkgo biloba.

 

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru caderea parului:

FAVICOMPLEX OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

NUTRISAN R1 ŞI 2 (ceai pentru rinichi): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis (separat, din fiecare)

NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis

EXCELENT (ceai antistres): 1-2 ceaiuri/zi

FORTIFIANT C (polivitamină naturală): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai.

NUTRISALV CALC (pulbere mineralizantă): O jumătate de linguriţă de pulvis sau 2 capsule se iau cu apă sau ceai, de 3 ori/zi.

NUTRISALV EE-TO (echilibrant şi fortifiant energetic): O jumătate de linguriţă/zi se ia cu apă sau cu ceai sau o capsulă, de 3 ori/zi.

ARGILĂ (depurativ, mineralizant): conform prospectulu

Inainte de culcare:TONIC CAPILAR (2 în 1): Se tamponează şi se masează pielea capului, câteva minute, apoi se înveleşte capul cu un prosop.

CLISMA CU CEAI COLONSAN: conform etichetei.