Sampon pentru par normal si gras, Vivanatura

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Șamponul VivaNatura pentru păr normal și gras este rezultatul unor studii de peste 10 ani, studii în care au fost urmarite toate posibilitățile de spălare și condiționare a părului. Cei de la VivaNatura sunt conștienți că igiena personală, întreținerea părului și a pielii sunt foarte importante, însă mult mai important este ca această îngrijire să se producă cu elemente naturale care conferă siguranță și garantează rezultatele. 

Un șampon cu ingrediente 99% naturale realizat dintr-un amestec de plante foarte benefice scalpului și a firului de păr. Dintre acestea enumerăm: argila, lămâie, aloe vera, ulei de argan presat la rece, extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare, mesteacăn, nuc și podbal.

Uleiul de argan are un conținut ridicat de vitamina E și acizi grași nesaturați (omega-3, și omega-9) având astfel capacitatea de a trata firele de păr despicate, consolidând structura proteinelor din fir. 

Formulă originală care nu usucă părul însă nici nu îl îngrașă și elimină excesul de sebum responsabil cu apariția mătreții.

Șamponul natural cu lămâie și argan VivaNatura conferă părului un aspect atrăgător și sănătos. Părul devine ușor de pieptănat, strălucitor și cu volum.

Șamponul are eficiență maximă dacă este folosit după aplicarea Cremei împotriva căderii părului sau a Măștii regeneratoare VivaNatura.

Șamponul mai conține ingredientele de origine naturală: glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar). Ingredientele de origine naturală provin din substanțe naturale printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerină vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Șamponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Șamponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.


Mod de utilizare:

Se aplică pe părul ud și se masează cca.  1 minut după care se clătește.


Detalii

Categorii