Schinduf capsule

Laboratoarele Favisan
13,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Capsulele de Schinduf sunt un  tonic general care regleaza metabolismul, scade colesterolul si lipidele din sange, ajuta la mentinerea nivelului normal al glucozei din sange, ca parte a unui stil de viata sanatos; sustine sanatatea sexuala; este suport pentru sanatatea splinei; invioreaza organismul, intareste rezistenta organismului la stres.

Indicatii: astenie fizica si psihica, anemie, TBC, diabet, tulburari digestive, nevroze, sarcina, subnutritie, lipsa poftei de mancare la copii, convalescenta.

Compozitie: 0,3 g schinduf.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare: 40 capsule.

Producator: Favisan

Stiati ca: Originea schindufului este o mare enigma pentru cercetatori, deoarece, el era folosit concomitent in Egiptul Antic, in India si in China - trei leagane ale civilizatiei, intre care comunicarea era practic inexistenta cu 4.000-5.000 de ani in urma. Indienii il foloseau ca detoxifiant al organismului, ajutand la vindecarea bolilor de plamani si a anorexiei, iar chinezii spuneau ca schinduful conserva si multiplica in organism energia fundamentala Qi, ajutand la mentinerea tineretii biologice, pana la varste inaintate. Schinduful are un miros picant; chiar si dupa o simpla atingere, el persista mult timp pe mana; exista varietati, atat cultivate, cat si salbatice care infloresc din mai pana in iunie.