Sirop patlagina

Laboratoarele Fares Bio Vital
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere: Siropul de patlagina este un produs natural conceput pentru normalizarea secretiilor bronsice si decongestionarea tractului respirator.

Compozitie: patlagina (Plantago lanceolata) - extract moale din frunze (30%); ulei esential de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris).

Actiune: Siropul de patlagina se poate utiliza tratament natural pentru obtinerea confortului respirator, mentinerea sanatatii tractului respirator, mentinerea umiditatii mucoaselor bronsice in limite normale, confera protectie pentru o respiratie sanatoasa.

Mod de administrare: Copii sub 1 an: cate o jumatate de lingurita de sirop de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei. Copii intre 1 si 7 ani: cate o lingurita de sirop de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.Copii intre 7 si 15 ani: cate 2 lingurite de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Prezentare: 200 ml.

Producator: Dacia plant.