Spirulină cu extract total de Cătină

Hofigal Export Import S.A
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Descriere: Spirulina cu extract total de catina este un remediu naturist cu efecte extraordinare in infectii recidivante si performante sportive.

 

Compoziţie: 1 comprimat conţine 500mg biomasă Spirulina Platensis, 354mg extract de cătină concentrat (Hyppophae rhamnoides) şi excipienţi până la 950mg.

 

Acţiune: Spirulina cu extract total de catina este un tratament naturist care este  destinat suplimentării dietei datorită calităţilor nutriţionale şi funcţionale ,  este un supliment alimentar ecologic care intervine în reglarea şi echilibrarea principalelor funcţii metabolice şi imunologice ale organismului.Spirulina este o sursă bogată de proteine, conţine o gamă largă de aminoacizi, acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, polizaharide, vitamine hidrosolubile şi liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente şi pigmenţi activi biologic (ficocianine şi aloficocianine). Extractele din fructul de Cătină sunt o reală sursă naturală polivitaminică (cea mai bogată sursă de vitamine A, E, carotenoizi, vitaminele C, P şi întreg complexul B), microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu, potasiu) precum şi acizi graşi esenţiali. Posedă o pronunţată activitate antioxidantă şi de captare a radicalilor liberi superoxidici. Stimulează producţia de corticosteroizi, insulină, hormoni tiroidieni, adrenalină, noradrenalină. Creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de infecţii cu germeni virali şi bacterieni (atît prin acţiune antivirală/antibacteriană cât şi prin stimularea răspunsului imun).Rol antitoxic prin facilitarea eliminării metalelor grele, toxinelor şi radionuclizilor (care constituie factori de risc de apariţie a neoplaziilor); stimulează hematopoeza, previne scăderea numărului de leucocite după roentgenterapie, stimulează funcţiile macrofagelor, activitatea citotoxică NK şi activitatea fagocitară a polimorfonuclearelor, scade viteza de sedimentare a hematiilor; influenţează pozitiv metabolismul lipidelor prin acţiunea hipolipemiantă şi hipocolesterolemiantă.Stimulează spermatogeneza, combate impotenţa şi frigiditatea; stimulează lactaţia. Controlează senzaţia de foame, ajută procesele digestive.

 

Efecte: Spirulina cu extract total de catina este un remediu naturist  recomandat ca supliment alimentar complex  care reprezintă  modalitatea optimă de completare şi normalizare a dietelor dezechilibrate (ori prin aport exagerat de lipide şi glucide, ori  diete cu carenţe de proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi). Suplimentarea nutriţională este indicaţă şi  în funcţie de necesarul sporit specific pentru  persoanele care exercită profesii sau sporturi cu efort fizic şi intelectual intens, profesii în medii toxice,  în perioada adolescenţei, la  persoane de vârsta  a treia  sau în  condiţii de malabsorbţie, la persoane care fumează şi consumă în exces băuturi alcoolice,  util pentru dieta pacienţilor cu:

- afecţiuni digestive (gastrite, ulcer gastric şi duodenal), hepatobiliare (hepatite cronice, ciroză hepatică), ca supliment nutritiv pentru realizarea unei diete cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ (în procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare hepatotoxice);   boli cardiovasculare (cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială); diabet zaharat tip II, obezitate; insuficienţă corticosuprarenală; distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut; îmbunătăţirea performanţelor sportive prin aport sporit energetic şi de nutrienţi (compensarea carenţelor de calciu şi magneziu (conţine Ca şi Mg organic asimilabil); supliment în dieta indicată în unele afecţiuni oculare (retinopatii, glaucom, cataractă); adjuvant al dietei indicate pe lângă măsurile specifice ale profilaxiei infecţiilor microbiene şi virale; supliment alimentar adjuvant în cadrul măsurilor de profilaxie a bolilor maligne;  radioprotecţie.

Contraindicaţii: Nu sunt la dozele recomandate

Precauţii: La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului 

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Adulţi: 1- 2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de mesele principale.Se poate administra în cure prelungite şi în paralel cu tratamentele convenţionale recomandate de medic.

Copii peste 3 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mesele principale;

Sportivi: 2 comprimate de 4 - 5 ori pe zi înainte de mese. În timpul antrenamentelor se poate dubla doza.

Formă de prezentare: Cutie pliantă conţinând 40 comprimate, 4  blistere (10 comprimate /  blister).

Condiţii de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !

Producator: Hofigal Export Import S.A

Stiati ca:  Spirulina este o alga in forma de spirala bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Timp de secole aceasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar. Spirulina are o compoziţie unică în rândul plantelor. Asta fiindcă ea conţine peste 280 de substanţe extrem de folositoare organismului. Acestea sunt asimilabile în organism în proporţie de 80%. Spirulina este astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale în bolile de ficat, anemii şi în afecţiuni ale inimii. Unde mai pui că e şi la îndemână: o poţi găsi în farmaciile naturiste sub formă de capsule, pudră, granule şi comprimate.

Protejează ficatul.Spirulina este cel mai eficient protector natural al ficatului, căruia îi furnizează din plin vitamine şi proteine. Alga contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului. E indicată mai ales în hepatite cronice şi în ciroză hepatică. De asemenea, spirulina ajută la regenerarea ficatului afectat de consumul excesiv de alcool sau de medicamente. În astfel de cazuri, se recomandă un tratament cu 8-10 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Tratează anemiile.O cură cu 10 comprimate de spirulină pe zi, timp de o lună, este foarte eficientă în anemii de mai multe tipuri. Spirulina conţine întregul complex de vitamine B (B1, B2, B6, B8, B12). Dintre acestea, vitamina B12 este foarte importantă în tratarea anemiei pernicioase (care apare când această vitamină este deficientă în corp). Ştiai că spirulina conţine de 20 de ori mai mult fier decât spanacul? Ei bine, datorită acestui fapt, este indicată şi pentru anemiile cauzate de lipsa acestui mineral.

De ajutor în hipertensiune.Datorită capacităţii sale de a stabiliza circulaţia sângelui, spirulina are efecte benefice şi asupra inimii. Ea reduce tensiunea arterială, în caz de hipertensiune. Legat de sistemul cardiovascular, mai are o proprietate foarte importantă, şi anume reducerea nivelului de colesterol „rău” din sânge, care ar putea afecta inima şi arterele. Cercetătorii cred că acizii graşi omega-3 şi omega-6 pe care-i conţine sunt responsabili de aceste proprietăţi. În tratare bolilor cardiovasculare se recomandă 8-15 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Previne afecţiunile ochilor.Datorită vitaminei A din componenţă, spirulina previne afecţiuni ale ochilor , precum cataracta, miopia, glaucomul sau degenerescenţa maculară. De asemenea, antioxidanţii pe care-i conţine (zinc, vitamina D) previn îmbătrânirea prematură a ochilor. Pentru tratarea dar şi prevenirea afecţiunilor oculare, se iau 8-10 comprimate pe zi, timp de o lună.

Pansament pentru stomac.Cei care au probleme cu stomacul pot încerca un tratament cu 10-15 comprimate pe zi, timp de 30 de zile. Spirulina îmbunătăţeşte digestia, neutralizând acidul gastric în exces. Proteinele, clorofila, vitaminele A şi B din componenţa ei ajută la prevenirea şi vindecarea afecţiunilor aparatului digestiv şi a ulcerului gastric.