Spray biseptol cu argint coloidal

Dacia Plant S.R.L
31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

Desctriere : Biseptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilense poate utiliza remediu natural deoarece  contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale si a cailor respiratorii.Produsul conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administrării și în uz intern. Argintul coloidal este obținut printr-o metodă de ultimă generație: prin electroliză și concentrare în vid.Conține albastru de metilen, ingredient care are proprietăți antimicrobiene și este un remediu rapid și eficient pentru durerile sau usturimile din gât.Argintul coloidal din compozitia produsului are puternice efecte antibacteriene si antifungice.

Compozitie: Glicerină vegetală (67,25%); propolis - extract hidrogliceric cu minim 12 mg/ml polifenoli (20%); argint coloidal - soluţie apoasă cu microparticule de Ag încărcate cu sarcină electrică pozitivă cu concentrația de 50 ppm (10%); albastru de metilen soluție 1% (2%); amestec de uleiuri esenţiale [ravensara (Ravensara aromatica)(60%); tea-tree (Melaleuca alternifolia)(30%); oregano (Origanum vulgare)(10%)] (0,75%).

Actiune : Biseptol spray se poate utiliza tratament natural pentru dezinfectarea cavitatii bucale - dezinfectarea cailor respiratorii superioare, - improspatarea respiratiei.

Mod de administrare: Copii intre 3 si 7 ani: 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. Copii intre 7 si 15 ani: 2-3 pufuri de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 15 ani: 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.

Prezentare: 20 ml.

Producator : Dacia plant.

Detalii