Sveltaflor ceai

Laboratoarele Fares Bio Vital
8,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Ingrediente: frunze de senna (Sennae folium), sulfina (Meliloti herba), flori de soc (Sambuci flores), flori de lavanda (Lavandulae flos), menta (Menthae herba), flori de musetel (Chamomillae Flos).

Efect:Are in compozitie frunzele de senna care  contin glicozode antrachinonice care au capacitatea de a mari peristaltismul intestinului gros, avand efect laxativ. Sulfina, menta si lavanda contin principii active cu actiune diuretica si sudorifica. Poliholozidele si uleiul volatil din musetel confera proprietati antitoxice. Datorita compozitiei lor, florile de soc imprima un efect purificator prin: marirea activitatii secretorii a glandelor sudoripare; stimularea diurezei prin actiunea asupra epiteliului renal; favorizarea evacuarii continutului intestinal. Datorita compozitiei sale complexe, ceaiul are o actiune diuretica, laxativa, sudorifica si depurativa.

Recomandari: Cura de slabire.

Contraindicatii: Diaree, deshidratare, copii sub 12 ani. Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Mod de preparare: Peste 1 lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Mod de administrare: Copii peste 12 ani si adulti: se beau 2 cani cu zi. Doza se reduce in functie de toleranta digestiva a fiecarei persoane.

Mod de prezentare: 50 grame planta.

Producator: Laboratoarele Fares Bio Vital