Thuja clear

35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Thuja clear este un remediu natural pentru uz extern, ce are la bază o formulă complexă, din ingrediente naturale, între care și uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis). Tuia este un conifer, adus în urmă cu mai bine de 500 de ani din nordul Americii, unde indienii îl numeau “arborele vieții”, investindu-l cu puteri divine. Este o plantă formidabilă, care trăiește mai bine de 1000 de ani, frunzele sale secretând tuionă, un pricipiu activ cu efecte antivirale, antitumorale și antibiotice.

Compozitie: Oleum amygdali, Aetheroleum Melaleuca, Aetheroleum Thuja occidentalis, Acidum Salicycum, Aetheroleum Citrus bergami, Aetheroleum Caryophylli, Aetheroleum Citrus Paradisi, Aetheroleum Citrus Limonium.

Actiune: Thuja clear se poate utiliza tratament natural pentru curățarea pielii, negi (veruci), condiloame (vegetații anale și veneriene), alunițe produse de viruși din familia Moluscum, eczeme infecțioase, ciuperci parazite la nivelul pielii, bătături, infecții ce apar la nivelul pielii, ciuperci care afectează unghiile mâinilor și picioarelor, adjuvant în răni greu vindecabile, adjuvant în acnee, adjuvant contra formațiunilor tumorale la nivelul pielii.

Mod de utilizare: Se aplică local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul încorporat în capac. Înainte de aplicare, se curăță bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte și pentru a facilita pătrunderea produsului în profunzime. În cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni: imperfecțiunile se usucă și cad.

Prezentare; 15 ml.

Producator: Bionovativ.

Detalii