Tinctura de marul lupului

27,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Denumirea stiintifica a acestei plante este Aristolochia clematitis. In zona de vest a tarii i se spune marul-lupului, in sudul Moldovei, curcubetica, iar pe malul Dunarii, buruiana de remf. Creste prin vii, la margini de camp si prin locuri virane. Este inalta de jumatate de metru, uneori mai mult, iar frunzele ei amintesc oarecum de cele ale fasolei. Are florile galbene, un miros foarte puternic si destul de inecacios, fiind ocolita de insectele daunatoare, precum si de bolile virale si bacteriene ale plantelor. Este atat de rezistenta si vivace, incat sufoca adesea culturile, taranii nostri nemaistiind cum sa scape de ea (intre altele, rezista foarte bine si la ierbicide). Buruiana aceasta este - se pare - una din cele mai puternice plante medicinale din flora noastra, avand atat de multe aplicatii, incat ar putea fi scrise despre ea tumuri intregi. Comparatia cu forta unei explozii atomice nu este hazardata, doar ca efectul e pozitiv.
Partea aeriana a fost studiata intens in anii 80, cand savantii au fost fascinati de efectele sale imunostimulatoare extrem de intense. S-a incercat atunci izolarea din frunzele sale a unui medicament de semisinteza cu administrare interna, insa s-a dovedit ca separat de celelalte componente ale plantei, acidul aristolochic, principiul activ imunostimulator secretat de ea, este foarte toxic pentru ficat, putand favoriza chiar formarea tumorilor hepatice. Atunci s-a renuntat la studierea sa, ea ramanand, ca si pana atunci, in apanajul medicinii populare. Ceea ce ne determina acum sa scriem despre ea sunt nenumaratele semnale primite de la cititori, referitoare la miracolele terapeutice facute cu ajutorul acestei plante. Lista afectiunilor vindecate cu ea este impresionanta: de la boli hepatice si infectii recidivante la dermatoze rezistente la orice alta forma de tratament, tumori benigne si maligne sau boli ginecologice.

Indicatii:  afectiuni ginecologice,  anexite, candidoze vaginale, trichomoniaza, gonoree, ulcer varicos,  leziuni tegumentare, psoriazis, eczeme,arsuri chimice sau termice, combaterea parazitilor capilari.

Compozitie: marul lupului, alcool si apa.

Atentionare: Pentru uz extern. A nu se bea. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de utilizare: In cazul bolilor venerice (vaginite, trichomonas, prurit, candidoze, etc...) se vor face bai caldute de 2 ori pe zi utilizandu-se 3-4 lingurite de tinctura Marul Lupului.Pentru circulatie se vor face frectie externa la nivelul varicelor, iar in cazul psoriazisului, eczemelor, arsurilor, tamponari usoare cu un pansament sau vata inmuiata in tinctura.

Mod de prezentare: 500 ml.