Tinctura de roinita (melisa)

Dacia Plant S.R.L
13,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

Descriere: Tinctura de roinita este un remediu naturist in tulburari digestive de natura neurovegetativa;  raceala si gripa, stari febrile; herpes recidivant, coleretic- colagog.

Compozitie: Melissae folium - frunze de roinita 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Efecte: Tinctura de roinita este un remediu naturist , un produs destinat suplimentarii dietei  cu proprietati: relaxante, sedative a sistemului nervos central, antispastice, antivirale, antibacteriene, sudorifice, coleretice, de inhibitie moderata a functiei tiroidiene, raceli si gripe, tonic nervos.

Recomandari: Tinctura de roinita este un remediu naturist un supliment alimentar adjuvant  in stari de: anxietate, hiperexcitabilitate nervoasa, stari depresiv - anxioase, insomnie, migrene,  tulburari digestive de natura neurovegetativa;  raceala si gripa, stari febrile; herpes recidivant, coleretic- colagog.

Administrare: 10-15 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml de apa fiarta si racita timp de 30 de zile.
Dupa diluare concentratia de alcool scade la un nivel de comparatie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Contraindicatii:  Nu au fost semnalate  la dozele si ritmul de administrare recomandate.

Precautii: Copii pana la varsta de 12 ani, gravide si lehuze.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Prezentare: Sticla 50 de ml.

Producator: Dacia plant