Tonic capilar

Dacia Plant S.R.L
18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

Descriere: Tonic capilar extract stimulent al circulaţiei periferice, antiseboreic, antiseptic, antieczematos, antipruriginos, antiparazitar, calmant, antimigrenos.

Compozitie: capsicum annuum, arctium lappa, urtica dioica, propolis, betula pendula, lavandula officinalis, matricaria chammomolla, alcool etilic, apa.

Efecte:Datorita compozitiei tonicul capilar este  stimulent al circulaţiei periferice, antiseboreic, antiseptic, antieczematos, antipruriginos, antiparazitar, calmant, antimigrenos.

Recomandari: Se poate folosi ca si adjuvant in alopecie, seboree; despicarea firului de păr, încărunţire prematură; căderea părului - din cauze legate de stress; migrene, stări de anxietate, iritabilitate; pediculoza.

Mod de utilizare: Contra căderii părului şi contra mătreţei cea mai eficientă metodă este înlocuirea completă a şamponului cu un amestec format din:2 linguriţe de TONIC CAPILAR1-2 gălbenuşuri de ou3-6 linguri de apăAceste trei ingrediente se amestecă bine, până se omogenizează, iar preparatul obţinut se foloseşte ca şi un şampon obişnuit. Clătirea se va face în mai multe ape ca de obicei, deoarece produsul aderă puternic la firul de păr.Pentru a determina o regenerare rapidă a părului se poate recurge zilnic la frecţii la rădăcină cu tonic capilar nediluat. Experienţa a arătat că părul se poate regenera chiar şi în cazurile de calviţie pronunţată aplicând acest procedeu. Contra pediculozei se face o fricţionare urmată de acoperirea capului cu o basma timp de minim 1h.

Contraindicatii: Alergie la propolis sau la una din plantele componente ale remediului.

Precautii: Persoanele care au pielea capului uscată sau foarte sensibilă nu vor aplica acest preparat nediluat. În acest cazuri, însă, este foarte utilă folosirea “şamponului natural”, cu gălbenuş de ou, a cărui reţetă a fost dată mai sus.

Observatii: Practica a pus în evidenţă că şampoanele, oricât de mediatizate ar fi, provoacă slăbirea firului de păr, este recomandat să renunţe la acestea, spălarea făcându-se cu amestecul de gălbenuş cu tonic. În cazul în care nu se poate renunţa la şampon se recomandă folosirea unuia mai blând (pentru copii eventual).

Prezentare: Sticla 50 de ml.