Tribulus Terestris

Laboratoarele Medica S.R.L
45,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Medica S.R.L

Descriere

Descriere. Tribulus Terrestris alias coltii babei este un remediu naturist si cel mai vechi energizant sexual si tonic muscular

Compozitie: Coltii babei pulbere (Tribulus terrestris pulvis) 0,180g/cps.

Recomandare: Utilizata de secole in tratarea tulburarilor de dinamica sexuala, planta de coltii babei este un tratament naturist care a inceput a fi folosita in urma cercetarilor recente si pentru cresterea fortei si masei musculare la sportivi. Substantele active continute sunt reprezentate de saponine, beta sitosteroli si dioscina ce stimuleaza activitatea sexuala prin cresterea nivelului de testosteron; protejeaza prostata si au rol imunostimulator. Actioneaza direct asupra hipofizei determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi ce stimuleaza activitatea gonadele celor doua sexe: la barbati creste sinteza de testosteron, spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor, iar la femei grabeste maturarea ovulului si creste libidoului. Datorita efectului intens al testosteronului asupra musculaturii (favorizeaza metabolismul proteic anabolic), este de ajutor sportivilor pentru imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare. Produsul creste apetitul sexual si fertilitatea partenerilor, stimuleaza dezvoltarea musculaturii, imbunatateste performantele sexuale si sportive.

Administrare : 1cps x 3/zi, inainte de mese, pe o perioada de 2-3 luni.

Prezentare: Cutie 60 cps.

Producator: Medica

Stiati ca:Tribulus terestris este cunoscuta si sub numele de Coltii Babei, aceasta planta ayurvedica a fost folosita de secole ca tonic general si remediu pentru impotenta.Mai nou, cam toată lumea vorbeşte despre Tribulus terrestris. Una dintre categoriile de persoane care îl laudă e reprezentată de sportivi sau, în general, de persoanele care desfăşoară activităţi fizice în care doresc să se perfecţioneze, deoarece este o plantă renumită pentru că măreşte performanţele fizice, fiind un tonic general. Practic, aceasta ridică nivelul de hormon luteinizant ce stimulează producţia de testosteron (hormon masculin). De altfel, se spune că Tribulus a fost folosit începând cu anii ’70 în Europa de Est şi a fost mult timp arma secretă a culturiştilor, fiind alternativa cea mai puternică din plante pentru steroizii anabolizanţi sintetici.Beneficiile pentru culturişti constau în creşterea forţei musculare şi grăbirea recuperării muşchilor după un efort îndelungat, deoarece testosteronul ajută la sinteza proteinelor şi la balanţa pozitivă a nitrogenului.Un studiu de evaluare făcut pe atleţi pentru verificarea reacţiilor hormonale cu 750 mg/zi de Tribulus a descoperit o creştere cu 72% a hormonului luteinizant la bărbaţi.Dar este bine de ştiut că şi femeile care desfăşoară regulat activităţi fizice pot folosi Tribulus pentru îmbunătăţirea performanţelor, în special dacă ţin diete slabe în calorii.