Triomicin pectoral

Dacia Plant S.R.L
28,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

Decriere. TRIOMICIN PECTORAL este un remediu natural recomandat pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii.

Compozitie. Zahar compresibil, celuloza microcristalina, ulei esential de menta (Mentha piperita) (12 mg), stearat de magneziu, ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globulus) (6 mg), ulei esential de pin (Pinus sylvestris) (6 mg); dioxid de siliciu coloidal, ulei esential de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) (1 mg), ulei esential de tea-tree (arbore-de-ceai) (Melaleuca alternifolia) (1 mg).
Recomandari : TRIOMICIN PECTORAL este un remediu natural recomandat in mentinerea sanatatii cailor respiratorii (faringelui, laringelui, traheei, bronhiilor) si cavitatii bucale, protejeaza sanatatea tractului respirator de contaminarea cu germeni(virusuri, bacterii, fungi) si ajuta la eliminarea acestora, eliminarea tusei de diverse etiologii, eliminarea halenei (mirosul neplacut al respiratiei). Triomicin pectoral  este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii. Efectul de antibiotic natural este oferit de ulei esenţial de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) si ulei esenţial de tea-tree (arbore-de-ceai) (Melaleuca alternifolia). Efectul este potentat de uleiul esential de menta, ulei esential de eucalipt si ulei esential de pin.
CONTRAINDICATII: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.


MOD DE ADMINISTRARE: Adulti si tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat la fiecare 2-3 ore, dar nu mai mult de 8 comprimate pe zi.
Copii între 5 si 14 ani: câte 1/2- 1comprimat de 3 ori pe zi, în functie de vârsta si greutate.
Copii sub 5 ani: dupa vârsta si greutate, cu avizul medicului.

Cimbrul de Cultura. Printre substanţele care conferă cimbrului valoare terapeutică se numără uleiul volatil, taninurile, mucilagiile şi substanţele amare. Există două tipuri de cimbru, de cultură şi de grădină, ambele având calităţi curative în multe afecţiuni des întâlnite în această perioadă, precum viroza, bronşita sau sinuzita, dar şi pentru tulburările digestive. Remediile pe bază de cimbru oferă protecţie cardiacă şi au acţiune antiinflamatoare, antibacteriană şi antivirală. De asemenea, leacurile pe bază de cimbru acţionează ca tonic nervos, ca antispasmodic şi antireumatic.

Producator: Dacia Plant