Turmeric 3X, DVR Pharm

72,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților sale terapeutice excepționale, de mai bine de 5000 de ani.

Turmeric 3X conține 3 forme de preparare a turmericului: două tipuri de extracte super-concentrate și pulbere din rădăcină de Curcuma longa (Turmeric) de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic. Acest trio, obținut din rădăcina turmericului are zeci de efecte vindecătoare, demonstrate prin studii științifice

 1. Extractul super-concentrat, care conține 95% curcumină – principala substanță activă a turmericului, asigură intensitatea extraordinară a efectului terapeutic al acestui produs natural.
 2. Extractul integral, care este de 10 ori mai puternic decât simpla plantă, păstrează, în același timp, o mare parte din complexitatea sa terapeutică.
 3. Pulberea de turmeric conține toate principiile active care se află în mod natural în rizomul acestei plante și asigură întreaga gamă de efecte vindecătoare a acestei plante medicinale.

 

Compoziție: Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 200mg; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract 10:1: 100mg/ capsulă; capsulă tare de gelatină; Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 70mg; Piper-negru (Piper nigrum), pulbere: 30mg.

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori/zi.

Acțiuni:

 • contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, a ficatului și a vezicii biliare
 • contribuie la menținerea funcțiilor și structurii normale a articulațiilor
 • susține buna funcționare a sistemului imunitar și procesele normale de diviziune celulară.

Are rol benefic în:

 • eczeme alergice, bronșită cronică și astmatiformă, astm
 • formațiuni tumorale
 • boli ale sistemului digestiv: dispepsie și indigestie, gastrită, ulcer, colită, sindromul colonului iritabil, rectocolită ulcero-hemoragică (boala Crohn)
 • reumatism, artrită reumatoidă, artroză, spondiloză și spondilită
 • afecțiuni ale sistemului nervos: scleroză multiplă, maladia Parkinson, demența vasculară
 • hepatită virală sau alcoolică
 • menținerea frumuseții pielii, prevenirea ridurilor de expresie, recăpătarea elasticității pielii după naștere

Precauții: Se va administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează.

Contraindicații: Nu se cunosc.

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr.10068/25.02.2016.


Detalii