Ulei Dovleac

58,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Cardinal – ulei de dovleac este un produs folosit inca din cele mai vechi timpuri datorita calitatilor sale curative.Bogat in caroten, care ii da o culoare rosu rubin, dar si in vitamine precum A, D, E, F, K, acest ulei actioneaza in cresterea tonusului muscular, dar si asupra terminatiilor nervoase.

Compozitie:ulei dovlec presat la rece

EfecteUleiul de dovleac este un remediu naturist in medicina traditionala, uleiul de dovleac se foloseste cu succes in preintampinarea sau ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, de vezica, rinichi sau prostata.Intre efectele sale mai putin cunoscute sunt si reglarea producerii de insulina, si cresterea potentei masculine, dar si reglarea menstruatiei.

Prezantare:flacon 200ml

Producator:2E-Prod 

Despre Semintele de Dovleac. Deşi seminţele de dovleac diferă ca formă şi ca mărime în funcţie de soiul dovleacului de la care provin, ele au proprietăţi terapeutice asemănătoare: sunt energizante, vermifuge, afrodizia­ce, sedative, laxative şi antianemice, tratează afecţiunile prostatei, combate insomniile şi simptomele determinate de lipsa fierului, osteoporoza şi pre­vine cancerul de prostată. Din aceste seminţe se extrage un ulei care purifică organismul şi calmează hiperexcitabilitatea nervoasă. Bogate în triptofan, un aminoacid esenţial, seminţele de dovleac combat stresul şi insomniile. Ca tratament adjuvant, o cură cu seminţe de dovleac este indicată în caz de furunculoză, de seboree sau de mătreaţă. Un consum de câte 20 de seminţe crude pe zi, administrate înaintea mesei de prânz, asigură organismului necesarul de zinc pentru întrega zi. În plus, vitamina A conţinută ajută la îmbunătă­ţirea vederii. Specialiştii spun că seminţele de dovleac sunt o sursă excelentă de magneziu, un mineral care contribuie la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, prevenind infarctul. De asemenea, uleiul extras din seminţe conţine acizi graşi polinesaturaţi, care sunt un elixir pentru vasele de sânge. Datorită aportului de zinc, un mineral valoros pentru sănătatea prostatei, seminţele de dovleac sunt indicate în toate afecţiunile acestei glande. O cură cu seminţe de dovleac este de mare ajutor bolnavilor de gută, deoarece contribuie la eliminarea excesului de acid uric din organism. Dovleacul, un aliment-medicament, cu un gust aromat, bogat în vitaminele E şi C, în săruri în minerale (magneziu, potasiu), glucide şi în antioxidanţi, este sărac în grăsimi şi are un număr redus de calorii. Seminţele sale conţin ulei, protide, lecitină, rezine şi enzime, scad colesterolul, au efect diuretic şi antihelmintic (elimină viermii intestinali). Datorită conţinutului bogat în magneziu, în fosfor şi în zinc, seminţele de dovleac sunt utile în mineralizarea oaselor, a dinţilor şi în afecţiuni ale prostatei (prostatită şi adenom de prostată). De asemenea, uleiul extras din seminţele de dovleac contribuie la scăderea nivelului lipidelor sanguine, este util în profilaxia şi în tratamentul afecţiunilor prostatei, are efect de stimulare a activităţilor hormonale în cazul femeilor şi creşte fertilitatea. Recomandare Contra viermilor intestinali, se ia câte o linguriţă de ulei din seminţe de dovlec pe zi